Μεγάλο το βαθμολογικό ενδιαφέρον για την γηπεδούχο που έπαιζε για την παραμονή της και από την άλλη τυπικές οι ελπίδες για μια ευρωπαϊκή θέση στην φιλοξενούμενη.

Αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα Γαλλίας Ligue 1 για την 36η αγωνιστική με την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση Μετς – Λυών.

Μεγάλο το βαθμολογικό ενδιαφέρον για την γηπεδούχο που έπαιζε για την παραμονή της και από την άλλη τυπικές οι ελπίδες για μια ευρωπαϊκή θέση στην φιλοξενούμενη.

Αρκετά γκολ και πολλες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο με τις ομάδες να χαρίζουν αρκετό θέαμα στους φιλάθλους.

Πιο δυνατά μπήκε η γηπεδούχος και στο 27′ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Lenny Lacroix βρήκε τον Vincent Pajot  που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Λίγο αργότερα στο 40′ πήρε προβάδισμα νίκης η Μετς κάνοντας το 2-0. Ο Pape Sarr κέρδισε την μπάλα, και την βρήκε μέσα στην περιοχή τον Didier Lamkel Ze και αυτός με  ένα έξοχο τσίμπημα της μπάλας την έστειλε στα δίχτυα.

Η φιλοξενούμενη κατάφερε πριν τελειώσει το ημίχρονο να βρει την απάντηση και να ξαναμπεί στον αγώνα. Στο 44′ η Λυών έκανε μια εξαιρετική αντεπίθεση και τελευταίος αποδέκτης ήταν ο Moussa Dembele που βρέθηκε στον κενό χώρο. Αυτός κοντρόλαρε και έστειλε τη μπάλα εντός εστίας και έγραψε το 2-1.

Στο 68′ το έργο της φιλοξενούμενης για να βρει την ισοφάριση εγινε ακόμα πιο δύσκολο αφού έμεινε με δέκα παίχτες. Ο διαιτητής έδειξε αμέσως κόκκινη στον Thiago Mendes για ένα εντελώς αντιαθλητικό φάουλ.

Σοκ για τους γηπεδούχος στο 86′. Η Λυών ισοφάρισε και τους έστειλε ουσιαστικά στην Β΄κατηγορία.  Ο Karl Toko Ekambi κατάφερε να περάσει τη μπάλα στον Moussa Dembele μετά από έναν μεγάλο χαμό μέσα στην περιοχή, και αυτός χωρίς να το σκεφτεί έστειλε τη μπάλα στην δεξιά πλευρά της εστίας και έγραψε το 2-2.

Τελικά η γηπεδούχος μπόρεσε να βρει το γκολ που την κρατάει ζωντανή για παραμονή στο 91′.  Ο Farid Boulaya μετά από μία έξοχη ψηλή πάσα του Papa Ndiaga Yade,βρήκε χώρο στην περιοχή και με ένα θαυμάσιο σουτ χάρισε την νίκη στην ομάδα του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπίκ Λυών

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ