Χρυσές μπάλες μπορεί να μην έχει αλλά τρόπαια από το γυναικείο φύλλο να φάνε και οι κότες. Από τα καλύτερα μοντέλα και τραγουδίστριες έχουν περάσει από την ζωή του.

Είναι αναμφισβήτητο το μοναδικό του ταλέντο και η τρομερή δεξιοτεχνία του στον χειρισμό της μπάλας για τον Νεϊμάρ. Αλλά εξίσου είναι και η εξωγηπεδική του ζωή και ο όχι και τόσο ήσυχος τρόπος ζωής του. Δυστυχώς και τα δύο αυτά πάνε πακέτο στον Βραζιλιάνο και δεν μπόρεσε ποτέ να κάνει την καριέρα που πολύ πίστευαν.

Δεν έχει καταφέρει να κάνει το βήμα παραπάνω και να σπάσει το… δίπολο των Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο. Τώρα που περνάνε τα χρόνια και τον παίρνει και η κατηφόρα…

Η Παρί τον έχει βγάλει στην σέντρα να τον διώξει, και αυτός γαντζώνεται πάνω στο τελευταίο πολύ μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του.

Χρυσές μπάλες μπορεί να μην έχει αλλά τρόπαια από το γυναικείο φύλλο να φάνε και οι κότες. Από τα καλύτερα μοντέλα και τραγουδίστριες έχουν περάσει από την ζωή του.

Η τελευταία του κατάκτηση δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική από τις προηγούμενες. Εδώ και 9 μήνες είναι μαζί με την εντυπωσιακής Μπρούνα Μπιανκάρντι.

Τελευταία ήταν η 27χρονη Ρωσίδα YouTuber, Κατερίνα Σαφάροβα. Κλασικά ο στράικερ την αγαπάει και  και η μελαχρινή καλλονή τον αγαπάει. Για πόσο; Θα δείξει. Πόσο θα κάνει να βαρεθεί ο Νεϊμάρ, ή να το πούμε και από την άλλη, πόσο θα τον αντέξει η Μπρούνα.

Και δύο λόγια για την νέα του σύντροφο. Γεννημένη στο Σάο Πάολο, έχει σπουδάσει μόδα, και διαθέτει τη δική της σειρά ρούχων Long Island.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ