Μπάσιμο και στην Πορτογαλία κάνει ο ιδιοκτήτης της Παρί Σ.Ζ, Αλ Κελαϊφί.

Μπάσιμο και στην Πορτογαλία κάνει ο ιδιοκτήτης της Παρί Σ.Ζ, Αλ Κελαϊφί.

Η Qatar Sports Investments, συμφερόντων του ζάμπλουτου Καταριανού ιδιοκτήτη των πρωταθλητών Γαλλίας, γνωστοποίησε πως αγοράζει μερίδιο στην Μπράγκα.

Συγκεκριμένα ο Αλ Κελαϊφί εξαγόρασε το 21,67% του μετοχικού κεφαλαίου της ομάδας, κάνοντας ακόμα ένα επενδυτικό βήμα εκτός συνόρων (Γαλλίας). Εκτός από την Μπράγκα η εταιρία του ιδιοκτήτη της Παρί κατέχει δικαιώματα και στην βελγική Έουπεν.

“Το πορτογαλικό ποδόσφαιρο έχει μερικούς από τους πιο παθιασμένους οπαδούς και ένα από τα καλύτερα δίκτυα ανίχνευσης ταλέντων στον κόσμο. Η Μπράγκα είναι ένα υποδειγματικό πορτογαλικό ίδρυμα, με αριστοκρατική ιστορία, τεράστιες φιλοδοξίες και εξαιρετική φήμη εντός και εκτός γηπέδου.

Ως επενδυτές και συνεργάτες, ανυπομονούμε να δούμε τον σύλλογο να καινοτομεί, να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται ακόμη περισσότερο, μέσω των ανδρικών και γυναικείων ομάδων του, όπως και το το σήμα του, σε όλες τις κοινότητες και τις εταιρείες που υποστηρίζει”, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, που έχει την υπογραφή του προέδρου της Παρί, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ