Ο Νεϊμάρ μπορεί να πρόκειται για ένα μεγάλο ταλέντο ποδοσφαιρικά αλλά με τον χαρακτήρα του καταφέρνει να γκρεμίζει συνεχώς αυτή την εικόνα...

Ο Νεϊμάρ μπορεί να πρόκειται για ένα μεγάλο ταλέντο ποδοσφαιρικά αλλά με τον χαρακτήρα του καταφέρνει να γκρεμίζει συνεχώς αυτή την εικόνα…

Ο Βραζιλιάνος σταρ της Παρί Σ.Ζ είναι γνωστό πως αρέσκεται στην “καλή ζωή” που συνοδεύεται από άφθονη διασκέδαση και πάρτι! Έτσι συχνά πυκνά διοργανώνει event στο σπίτι του στο Παρίσι, μη υπολογίζοντας τίποτα!

Τα παράπονα ωστόσο για τον Βραζιλιάνο είναι πολλά και φανερώνονται μέσα από πληθώρα δημοσιευμάτων. Συγκεκριμένα οι γείτονές του φαίνεται πως κάνουν συνεχώς παράπονα για την φασαρία που δημιουργεί ενώ αγανακτισμένος είναι και ο Δήμαρχος της πόλης.

Ο δήμαρχος του Μπουγκιβάν, της περιοχής όπου διαμένει ο Νεϊμάρ, Λουκ Βατέλ περιέγραψε τον ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν ως έναν άνθρωπο που δεν σέβεται τους γύρω του με πάρτι που διοργανώνει έχοντας δυνατά την μουσική μέχρι πρωίας, παραδεχόμενος ταυτόχρονα πως το να του επιβάλλει πρόστιμο δεν θα είχε κάποιο αποτέλεσμα, γιατί αυτό θα ήταν ευτελές για τα χρήματα που λαμβάνει.

«Θα μπορούμε να του ρίξουμε πρόστιμο, αλλά τι μπορούμε να κάνουμε για κάποιον που δεν δίνει δεκάρα για το πρόστιμο των 135 ευρώ ελέω των απολαβών του;». Μην ξεχνάμε πως ο Βραζιλιάνος παίκτης κερδίζει περίπου 36 εκατ. ευρώ τον χρόνο στην Παρί.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ