Μάχη της Adidas με την Nike για ένα συμβόλαιο.

«Πόλεμος» ανάμεσα σε Adidas και Nike για τα μάτια των ποδοσφαιριστών της Παρί Σεν Ζερμέν. Πριν 15 μέρες, στην φωτογράφηση για την παρουσίαση της νέας φανέλας που σχεδίασε η μάρκα Jordan που είναι θυγατρική της Nike, «έκρυψαν» τα πόδια του Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ φοράει παπούτσια Adidas από το 2006, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν ντύνεται από τη Nike.

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα “Le Parisien”, 15 ποδοσφαιριστές των Παριζιάνων  έχουν χορηγό τη Nike. Άλλοι 13 την Adidas, δύο έχουν την Puma και ένας τη Mizuno.

Η μάχη των δύο κορυφαίων αθλητικών εταιρειών για την επικράτηση και την απόκτηση νέων συμβολαίων με τους διάσημους σταρ είναι αδιάκοπη και συνεχής. Όπως αναφέρει η εφημερίδα από τους 13 ποδοσφαιριστές που φοράνε Adidas, μόνο οι εννέα είναι «πρεσβευτές» της μάρκας. Ανάμεσά τους, ο πορτιέρο της ομάδας, Κέιλορ Νάβας.

Όσον αφορά την Nike, ο Κιλιάν Μπαπέ είναι αδιαμφισβήτητα ο κορυφαίος «πρεσβευτής» της. Η εταιρεία διατηρεί σχέση με τον Γάλλο επιθετικό από τότε που έγινε 13 ετών. Μάρκο Βεράτι, Πρεσνέλ Κιμπεμπέ και Μαρκίνιος συμπεριλαμβάνονται στη λίστα.

Ο Σέρχιο Ράμος, να τονίσουμε ότι «έσπασε» τη συμφωνία του με τη Nike για την Adidas. Όμως, αργότερα υπέγραψε με τη Mizuno. Ο Ντοναρούμα που ήταν προηγουμένως στην Puma, μεταπήδησε στην Adidas.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η κρίση που προκάλεσε η πανδημία της Covid-19 και οι χαμηλότερες επενδύσεις των εταιρειών έχουν οδηγήσει αρκετούς μεγάλους παίκτες να αλλάξουν εταιρεία, όταν λήγουν τα συμβόλαιά τους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κιλιαν Μπαπε

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεσι

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ