Ο Γιάννης Ζουγανέλης με την μέχρι τώρα πορεία του έχει κερδίσει το δικαίωμα να εκφράζει την άποψη του για τα καυτά θέματα της κοινωνίας μας, αλλά και τα στραβά της εποχής μας. Με μια συνέντευξη που έδωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης στο «Secret» των Παραπολιτικών, έβγαλε φωτιές για τα ριάλιτι και το Lifestyle στην χώρα μας. Ειδικά […]

Ο Γιάννης Ζουγανέλης με την μέχρι τώρα πορεία του έχει κερδίσει το δικαίωμα να εκφράζει την άποψη του για τα καυτά θέματα της κοινωνίας μας, αλλά και τα στραβά της εποχής μας.

Με μια συνέντευξη που έδωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης στο «Secret» των Παραπολιτικών, έβγαλε φωτιές για τα ριάλιτι και το Lifestyle στην χώρα μας. Ειδικά για τον τρόπο που πλασάρονται στην κοινωνία.

«Έχω τεράστια αποστροφή στα ριάλιτι και ειδικά στο Big Brother. Δεν περίμενα με ένα κίνημα τεράστιο παγκοσμίως σαν το #MeToo να υπάρχει εκπομπή όπου να εκτίθενται τόσο πολύ οι γυναίκες, όπως σε αυτό και στο The Bachelor.

Τα άλλα τα σόου με τα τραγούδια έχουν μια αξιοπρέπεια»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είπε ότι του αρέσει να βλέπει τηλεόραση αλλά τον εκνευρίζει όταν η μία εκπομπή κατηγορεί την άλλη. Για ποιες να λέει άραγε. Πάει πουθενά το μυαλό σας;

«η μία εκπομπή μιλά για το τι κάνει η άλλη εκπομπή. Δεν αφορά τον κόσμο αυτό, θα υπάρξει αποστροφή.

Έρχεται και το τέλος του lifestyle, γιατί δεν γίνεται να γίνει πρότυπο της γυναίκας η κάθε τσόντα. Είναι δυνατόν τώρα;».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ