Ζώδια: Οι προβλέψεις των ζωδίων για σήμερα 26/02!

Ζώδια : Πολλοί πιστεύουν ότι υπάρχουν αλήθειες στα ζώδια, αλλά παίζει μεγάλο ρόλο από ποιους παράγοντές επηρεάζονται. Σε νέα εβδομάδα μπήκαμε και τι θα πρέπει να περιμένουμε;

Η Σελήνη θα παραμείνει στον Ταύρο μέχρι και το απόγεμα, οπότε έως τότε, θα αναγκαστούμε, ελέω του τετραγώνου της με τον Ερμή και τον Κρόνο στον Υδροχόο να κλείσουμε πρακτικά ζητήματα και να τελειώσουμε με υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει, έτσι ώστε να απολαύσουμε την αυριανή μέρα, χωρίς άγχος. Προβλήματα βέβαια θα αντιμετωπίσουμε, ωστόσο, θα είμαστε και πιο αποφασιστικοί και επίμονοι λόγω του τριγώνου της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω κι αν δεν κλείσουμε τα πάντα δε θα τα παρατήσουμε.
Με το που θα περάσει όμως στους Διδύμους θα αρχίσουμε να γινόμαστε πιο κινητικοί, θα επιταχύνουμε κατά πολύ τους ρυθμούς μας και θα γίνουμε πιο ανάλαφροι και ανέμελοι! Εκτός αυτού, θα μας πιάσει έντονα εξωστρεφής διάθεση και ανάγκη επικοινωνίας. Μιας και είναι η τελευταία Κυριακή της αποκριάς, το πιο πιθανό είναι να το κάψουμε… με συγγενείς, γνωστούς και φίλους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ζώδια

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ