Έσκασε η βόμβα! Η Λίτσα Πατέρα μετά από 31 χρόνια συνεχής παρουσίας αφήνει το ΑΝΤ1 για την αγαπημένη της Ελένη Μενεγάκη στο MEGA. Σύμφωνα με πληροφορίες της πιάτσας η Λίτσα Πατέρα δέχθηκε πρόταση να πάει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκης που την την εκτιμάει πολύ και την θέλει μαζί της στο νέο της ξεκίνημα. Δείτε […]

Έσκασε η βόμβα! Η Λίτσα Πατέρα μετά από 31 χρόνια συνεχής παρουσίας αφήνει το ΑΝΤ1 για την αγαπημένη της Ελένη Μενεγάκη στο MEGA.

Σύμφωνα με πληροφορίες της πιάτσας η Λίτσα Πατέρα δέχθηκε πρόταση να πάει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκης που την την εκτιμάει πολύ και την θέλει μαζί της στο νέο της ξεκίνημα.

Δείτε τι είπε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα στο «Καλοκαίρι #not

Ετοιμάζεται η Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη συμφώνησε με το MEGA επιστρέφοντας στη μεσημεριανή ζώνη και στο καθημερινό ραντεβού με το κοινό της.

Δύο πρόσωπα από την ενημέρωση, εντάχθηκαν οριστικά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, που θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές Σεπτεμβρίου στο Mega.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες στην εκπομπή «κλείδωσε» ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής δελτίων ειδήσεων, Γιάννης Μούτσος.

Ο Γιάννης Μούτσος θα αφήσει τα μονόλεπτα δελτία ειδήσεων και το διπλωματικό ρεπορτάζ, για να ενταχθεί στην ομάδα που πλαισιώνει την Ελένη Μενεγάκη, αναλαμβάνοντας τον ρόλο που είχε στο παρελθόν ο Τάσος Τεργιάκης.

Στην ίδια ομάδα εντάσσεται και η Δέσποινα Τσόκου, την οποία γνωρίσαμε στο πάνελ της εκπομπής του Δημήτρη Καμπουράκη στον ΣΚΑΙ. Η γερμανοτραφής δημοσιογράφος θα έχει ρόλο μπροστά και πίσω από τις κάμερες, παρουσιάζοντας δικά της ρεπορτάζ.

Ακόμη οι συνεργάτες που θεωρούνται βέβαιοι είναι ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, η Ελιάνα Χρυσικοπουλου αλλά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ