Ανεγκέφαλοι, ανεξέλεγκτοι και χωρίς καμία αίσθηση του χώρου και του χρόνου, αλλά να γράφουν κανονικά τους πάντες και να νομίζουν ότι βρίσκονται στα κλαμπάκια τα δικά τους.

MAD VMA 2022 και πολεμικές τέχνες. Οι τράπερς Light και Snik κατάφεραν να χαλάσουν την λαμπρή βραδιά. Απαράδεκτοι, και μόνο αυτή είναι η λέξη που ταιριάζει στους πρωταγωνιστές των επεισοδίων που χάλασαν  την μουσική γιορτή.

Ανεγκέφαλοι, ανεξέλεγκτοι και χωρίς καμία αίσθηση του χώρου και του χρόνου, αλλά να γράφουν κανονικά τους πάντες και να νομίζουν ότι βρίσκονται στα κλαμπάκια τα δικά τους.

Όλα ξεκίνησαν αρχικά με τον Light που πήγε εναντίον του Snik  με άγριες διαθέσεις. Βλέπετε υπήρχαν ανοιχτοί λογαριασμοί από παλιά και θεώρησαν ότι βρίσκονται στον κατάλληλο τόπο και χρόνο για να τις λύσουν.

Η ζημιά που εκαναν είναι τεράστια και μια απλή συγνώμη δεν διορθώνει απολύτως τίποτα. Σαν πρώτη απόφαση είναι να αποκλειστούν οι δύο τράπερ απ’ όλες τις συλλογικές μουσικές διοργανώσεις για τα επόμενα δύο χρόνια. Αυτή αναμένεται να είναι η ποινή όσον αφορά την διοργάνωση.

Αλλά θα έχουν και συνέχεια, αφού οι εταιρείες τους σκέφτονται να τους τιμωρήσουν. Πιο συγκεκριμένα η δισκογραφική Minos που έχει τον Snik και η Panik που έχει τον Light, σκέφτονται την διακοπή των συμβολαίων τους. 

Όπως και να έχει όμως η επόμενη ημέρα θα είναι διαφορετική για τους δύο τράπερς, αφού η Ελληνική μουσική σκηνή θα τους βάλει στο περιθώριο. Μαζί με την πλειονότητα του κόσμου.

 Σύμφωνα με πληροφορίες ο δικηγόρος της δισκογραφικής εταιρείας της Ελενας Παπαρίζου θα προχωρήσει σε μήνυση για εξύβριση και σωματική βλάβη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Επικαιρότητα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ