Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαϊδης αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους. Η ανακοίνωση του διαζυγίου τους έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία. Ωτόσο το δημοφιλές ζευγάρι έληξε το γάμο του πολιτισμένα και ήρεμα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα βρήκαν σε όλα εκτός από την διαχείριση των χρημάτων από την πώληση της βίλας τους στο Κεφαλάρι […]

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαϊδης αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους. Η ανακοίνωση του διαζυγίου τους έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία. Ωτόσο το δημοφιλές ζευγάρι έληξε το γάμο του πολιτισμένα και ήρεμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα βρήκαν σε όλα εκτός από την διαχείριση των χρημάτων από την πώληση της βίλας τους στο Κεφαλάρι και τη μοιρασιά τους. Να θυμίσουμε εδώ πως πρόκειται για το deal της δεκαετίας. Ο Ντέμης Νικολαΐδης και Δέσποινα Βανδή κατάφεραν να πουλήσουν την πολυτελέστατη βίλα που διέθεταν για 12 εκατομμύρια ευρώ.

Φυσικά σε αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο η υπομονή αλλά και το ταλέντο του Ντέμη στις διαπραγματεύσεις. Καθώς όποιος τον γνωρίζει παραδέχεται πως πρόκειται για τους κορυφαίους σε εμπορικές συναλλαγές.

Με όπλο λοιπόν την υπομονή κατάφερε σε περίοδο κρίσης να βρει τον αγοραστή που έπρεπε. Διασφάλισε έτσι το μέλλον του αλλά και της οικογένειας του.

Τα τεράστια έξοδα του… πρώην ζευγαριού

Οι πληροφορίες λένε ότι το ζευγάρι πούλησε κοντά στα 12 εκατομμύρια τη βίλα στην Πρέσβειρα της Ανγκόλας. Όμως πλήρωσαν και τις υποχρεώσεις στην τράπεζα που ήταν πολύ μεγάλες. Η αλήθεια είναι πως είχαν επενδύσει αρκετά χρήματα για το συγκεκριμένο σπίτι. Οι πηγές της αγοράς λένε ότι τουλάχιστον το 25% με 30 % του ποσού εξαφανίστηκε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα σε υποχρεώσεις σε τρίτους..

Μετά υπήρξε ένα ακόμα οικονομικό πλήγμα που ταλαιπώρησε το ζευγάρι και που στοίχισε πολλά χρήματα στον Ντέμη. Και αυτό ήταν η ενασχόλησή του με τις μουσικές παραγωγές. Εκεί χρειάστηκε ένα πολύ μεγάλο ποσό για να ξεχρεώσει τα της εταιρείας παραγωγής που είχε φτιάξει. Όλα τα παραπάνω ουσιαστικά κατέβασαν πολύ το ποσό που είχαν αποκομίσει από την πώληση. Στα παραπάνω φυσικά πρέπει να προστεθεί το γεγονός πώς και ο Ντέμης και η Δέσποινα είχαν βάλει πολλά από τα χρήματα που είχαν κερδίσει μέχρι τότε από την καριέρα τους, στη βίλα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ