Μην μας την πεις, γιατί αυτή η περίπτωση είναι ξεχωριστή. Δεν είναι στα κλασικά στερεότυπα των γυναικών από τον χώρο του μόντελινγκ και το γιατί θα το δεις μόνος σου. Αν και στο τέλος δεν έχεις πειστεί τότε μπορείς να ρίξεις το μπινελίκι σου. Ναι, μπορεί να γινόμαστε κάπως πιεστικοί, αλλά το κάνουμε για καλό […]

Μην μας την πεις, γιατί αυτή η περίπτωση είναι ξεχωριστή. Δεν είναι στα κλασικά στερεότυπα των γυναικών από τον χώρο του μόντελινγκ και το γιατί θα το δεις μόνος σου. Αν και στο τέλος δεν έχεις πειστεί τότε μπορείς να ρίξεις το μπινελίκι σου.

Ναι, μπορεί να γινόμαστε κάπως πιεστικοί, αλλά το κάνουμε για καλό σκοπό. Διότι αυτά είναι για να μαθαίνονται. Το TC Candler ανακήρυξε και φέτος τα 100 πιο όμορφα πρόσωπα του κόσμου και στην κορυφή βρίσκεται η 19χρονη Ισραηλινή Yael Shelbia, μοντέλο στο επάγγελμα.

Τα νέα βρήκαν την Yael στη μονάδα της πολεμικής αεροπορίας της χώρας, όπου υποχρεωτικά υπηρετεί την στρατιωτικής θητεία, και η αντίδραση της μέσω δήλωσή της στους Times of Israel ήταν ότι «ποτέ δεν είχε βγει πρώτη σε κάτι» και ότι νιώθει «πολύ όμορφα» για αυτή τη διάκριση. Ακόμα παραμένει αδιευκρίνιστο αν έλαβε και κάποια τιμητική άδεια, πάντως μακάρι αυτή η πρωτιά να είναι η αρχή και για άλλες βραβεύσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yael Shelbia (@yaelshelbia)

Η Shelbia είναι γνωστή όχι μόνο για τις καμπάνιες που κάνει στο Ισραήλ, αλλά και για την παρουσία στα αμερικανικά tabloids καθώς φημολογείται ότι είναι ζευγάρι με τον Brendon Korff, τον 30χρονο εγγονό του αποθανόντα δισεκατομμυριούχου Sumner Redstobe. Μπορεί να μην είναι ακόμα δισεκατομμυριούχος, αλλά φανταζόμαστε ότι θα τον έχει τον τρόπο του. Ο Korff μάλιστα απελάθηκε την άνοιξη από το Ισραήλ επειδή, κατά την παραμονή του στη χώρα, παραβίασε  τα περιοριστικά για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Μεταξύ μας, μαζί του είμαστε αν το έκανε για τη Shelbia.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yael Shelbia (@yaelshelbia)

Η λίστα του TC Candler για τα πιο όμορφα πρόσωπα της χρονιάς εκδίδεται κάθε χρόνο από το 1990. Οι κριτικοί έχουν να επιλέξουν από χιλιάδες φωτογραφίες διάσημων προκειμένου να αναδείξουν την νικήτρια. Το σκεπτικό πίσω από κάθε βράβευση είναι ότι η νικήτρια «συνδυάζει το σύγχρονο ιδεώδες μιας οικουμενικής ομορφιάς. Η αισθητική τελειότητα είναι μόνο ένα από τα κριτήρια. Ένα όμορφο πρόσωπο οφείλει να ενσαρκώνει τη χάρη, την κομψότητα, την αυθεντικότητα, την τόλμη, το πάθος, την κλάση, τη χαρά, το μέτρο την ελπίδα». Στο παρελθόν ανάλογη διάκριση είχαν κατακτήσει η Lindsay Lohan, Gal Gadot, and Marion Cotillard.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ