Τζόκερ (18/04): Πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση και αυτή τη Κυριακή. Ποιοι οι τυχεροί αριθμοί, με τους νικητές κάθε στήλης; Οι αριθμοί που κερδίζουν είναι 5, 11,20, 26, 34 και Τζόκερ ο αριθμός 20. Αλλά επειδή μας αρέσει να είμαστε κοντά σας και σε συμβουλευτικό επίπεδο παρακάτω δείτε και τι πρέπει να προσέχετε. Προσοχή. Είναι πολύ […]

Τζόκερ (18/04): Πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση και αυτή τη Κυριακή. Ποιοι οι τυχεροί αριθμοί, με τους νικητές κάθε στήλης;

Οι αριθμοί που κερδίζουν είναι 5, 11,20, 26, 34 και Τζόκερ ο αριθμός 20. Αλλά επειδή μας αρέσει να είμαστε κοντά σας και σε συμβουλευτικό επίπεδο παρακάτω δείτε και τι πρέπει να προσέχετε. Προσοχή. Είναι πολύ σημαντικό. Αν το κάνετε το παρακάτω και βρείτε τους σωστούς αριθμούς, τότε σίγουρα κάποια στιγμή θα είστε και εσείς οι μεγάλοι νικητές.

«Να χάσεις το κερδισμένο δελτίο! Είναι προφανώς το πιο απλό και εύκολο λάθος που μπορεί να σου συμβεί, και στην πραγματικότητα δεν είναι λίγες οι φορές που έχει τύχει σε παίκτες να χάσουν ή να ξεχάσουν να εξαργυρώσουν το χρυσό δελτίο.

Να μοιραστείς με όλους το νέο της νίκης σου! Εάν κερδίσεις ένα τέτοιο ονειρικό ποσό, κατά πάσα πιθανότητα θα θέλεις να βγεις στους δρόμους να το βροντοφωνάξεις!

Να αγοράσεις τα πάντα σε όλους, και μαζί και στον εαυτό σου! Μην βγεις έξω και αρχίσεις και αγοράζεις ντουζίνες αυτοκινήτων και σπιτιών για τους φίλους και συγγενείς σου»

Να μην ξεχνάτε. Το παιχνίδι του ΟΠΑΠ το Τζόκερ είναι ένα παιχνίδι καθαρά τύχης. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να σας αλλάξει την ζωή. Είναι ένα τυχερό παιχνίδι το οποίο αν σου κάτσει; Σου αλλάζει την ζωή. Εντελώς όμως. Αυτό είναι δεδομένο. Δεν μιλάμε για μικρά ποσά, αλλά για αμύθητα ποσά.

Στην παρακάτω φωτογραφία είναι οι σωστοί αριθμοί:

Τι σας έχουμε για το τέλος;

Κάντε μία εγγραφή στο κανάλι μας στο YouToube [Κλικ Εδώ] για να είστε πάντα μπροστά σε όλες τις εξελίξεις. Όλα τα Spoiler σε όποιο reality σας ενδιαφέρει από το Spoiler TV. Μόνο εκεί θα τα βρείτε όλα.

Γιατί το Sports365.gr είναι κοντά σας με κάθε τρόπο. Είναι δίπλα σας και στην ενημέρωση 24/7. Μείνετε συντονισμένοι και να περνάτε όμορφα. Θα είμαστε πάλι κοντά σας στην επόμενη κλήρωση. Μέχρι τότε καλή τύχη σας ευχόμαστε…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τζόκερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ