Μία τραγική κατάληξη είχε  η βραδιά ενός τραγουδιστή στην Βραζιλία. Με τον ίδιο να πέφτει από μπαλκόνι προσπαθώντας να κρυφτεί μετά από ομαδικό σεξ σε σουίτα ξενοδοχείου. Με τον τραγουδιστή MC Kevin  να βρίσκεται σε ξενοδοχείο κρυφά από την γυναίκα του φυσικά έχοντας κανονίσει ερωτικό ραντεβού με μία συνοδό πολυτελείας – μοντέλο αλλά και έναν […]

Μία τραγική κατάληξη είχε  η βραδιά ενός τραγουδιστή στην Βραζιλία. Με τον ίδιο να πέφτει από μπαλκόνι προσπαθώντας να κρυφτεί μετά από ομαδικό σεξ σε σουίτα ξενοδοχείου.

Με τον τραγουδιστή MC Kevin  να βρίσκεται σε ξενοδοχείο κρυφά από την γυναίκα του φυσικά έχοντας κανονίσει ερωτικό ραντεβού με μία συνοδό πολυτελείας – μοντέλο αλλά και έναν φίλο του.

Ο MC Kevin βρισκόταν στο ξενοδοχείο «Brisa Barra Hotel», στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Τι συνέβη το μοιραίο βράδυ;

Όταν χτύπησε η πόρτα του δωματίου την ώρα που βρισκόταν οι τρεις τους ο τραγουδιστής φοβήθηκε πως ήταν η έγκυος γυναίκα του.
Στην προσπάθεια του να κρυφτεί προσπάθησε να διαφύγει από το μπαλκόνι που βρισκόταν στον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου. Με τον ίδιο να κρέμεται από τα κάγκελα προσπαθώντας να φτάσει στον κάτω όροφο.
Προφανώς δεν είχε  προβλέψει την επικινδυνότητα και πήδηξε από το μπαλκόνι. Κίνηση που του στέρησε την ίδια του την ζωή και δυστυχώς  σκοτώθηκε .

Στη πόρτα ήταν ένας συνεργάτης του που τον έψαχνε. Ο MC Kevin κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από βαριά τραύματα.

Τις αποκαλυπτικές λεπτομέρειες έδωσε στην δημοσιότητα το μοντέλο Μπιάνκα Ντομίνγκεζ η οποία συμμετείχε στο ομαδικό ερωτικό τρίγωνο.

Με την γυναίκα του αργότερα να συναντά το μοντέλο και οι δύο γυναίκες να έρχονται αντιμέτωπες και να αρχίσει να χτυπά η μία την άλλη. Χρειάστηκε η επέμβαση των αστυνομικών για να τις χωρίσουν.

Ήταν φίλος του Νεϊμάρ!

Ο MC Kevin ήταν και φίλος του Νειμάρ . Με τον τελευταίο να είναι συντετριμμένος για τον χαμό του φίλου του. Ο Νειμάρ έστειλε το δικό του μήνυμα για τον θάνατο του τραγουδιστή. Ο ίδιος με ένα post του στο instagram έγραψε: «Είχε μείνει τόσο λίγος χρόνος για να ξαναβρεθούμε. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Μόλις 23 ετών. Δεν έχω λόγια. Απλώς σε ευχαριστώ για την αγάπη σου»


Φωτογραφίες από την κηδεία του τραγουδιστή απαθανατίζουν την θλίψη της μητέρας και της συζύγου του στον ρόλο της απατημένης χήρας.

Ένα άδοξο τέλος για τον νερό 23χρονο τραγουδιστή. Μάλιστα ο ίδιος και η γυναίκα του ήταν παντρεμένοι μόλις τρεις εβδομάδες. Με τη σύζυγό του να ανακαλύπτει με πολύ δυσάρεστο τρόπο την κρυφή ζωή του τραγουδιστή.

 

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και στο νέο κανάλι μας στο YouTube [Κλικ ΕΔΩ] για να είστε μπροστά σε όλες τις εξελίξεις στα Spoiler. Το Spoiler TV ήρθε για να μείνει…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ