Έχει αφήσει το δικό της ξεχωριστό στίγμα στην εκπομπή “Σου Κου Family”  η Αντελινα Βαρθακούρη και πριν λίγες ημέρες τελείωσε για την φετινή σεζόν τις υποχρεώσεις της και έφυγε για τις διακοπές της. Το ‘πε και το ‘κανε Αλλά όπως φάνηκε η Αντελίνα είναι άνθρωπος που κρατάει τις υποσχέσεις της και άλλαξε εντελώς. Πιο όμορφη και […]

Έχει αφήσει το δικό της ξεχωριστό στίγμα στην εκπομπή “Σου Κου Family”  η Αντελινα Βαρθακούρη και πριν λίγες ημέρες τελείωσε για την φετινή σεζόν τις υποχρεώσεις της και έφυγε για τις διακοπές της.

Το ‘πε και το ‘κανε

Αλλά όπως φάνηκε η Αντελίνα είναι άνθρωπος που κρατάει τις υποσχέσεις της και άλλαξε εντελώς. Πιο όμορφη και φρέσκια από ποτέ.

Ο λόγος είναι ότι έκανε την δίαιτα που είχε πει, έχασε τα κιλά που ήθελε να διώξει από πάνω της και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. όχι ότι πριν δεν ήταν εντυπωσιακή γυναίκα, αλλά τώρα βγάζει μάτια με την εμφάνιση της.

Η απάντηση της

Στο παρελθόν ένας χρήστης στα σόσιλα την είχε ρωτήσει:

Γιατί πάχυνες:

Η Αντελίνα του απάντησε ξεκάθαρα χωρίς υπεκφυγές.

Γιατί δεν είμαι τέλεια, γιατί πέρασα μια περίοδο που έτρωγα συναισθηματικά, γιατί δεν κατάφερα να μου βάλω στοπ, γιατί εκεί ξέσπασα, γιατί δεν κατάφερα να με σταματήσω… αλλά με γνώρισα καλύτερα και κατάφερα να αγαπήσω και αυτή μου την πλευρά και μόλις με αγκάλιασα ξεκίνησα διατροφή».

«Το δικό μου μυστικό είναι να κοιτάξετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και να κάνετε αυτό που θέλετε εσείς. Εγώ έχω μπει σε μια διαδικασία – το ξέρετε – να κάνω μια διατροφή.

Αν πετυχαίνει τώρα και αν υπάρχει διαφορά είναι γιατί το ήθελα εγώ. Έχω κάνει δυο καισαρικές. Ακούστε με, ό,τι και αν έχετε ζήσει μέσα στο σπίτι σας, το έχω ζήσει και εγώ. Ένας είναι ο τρόπος, αγάπη και αγκαλιά».

Δείτε τις νέες της φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο instagram

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ