Τις φωνητικές τις ικανότητες, μας αποδεικνύει η Κατερίνα Ζαρίφη.  Είπε το «ναι», χωρίς δεύτερη σκέψη, να συμμετάσχει ως τραγουδίστρια, στην συλλογή «Panik in The Club». Θα κυκλοφορήσει στα τέλη Αυγούστου, με την υπογραφή του Dj Valentino, σύμφωνα με δημοσίευμα της espresso. Πρόκειται για μία μοναδική συλλογή, που θα κυκλοφορήσει από την Panik.  Θα περιλαμβάνει, μερικές […]

Τις φωνητικές τις ικανότητες, μας αποδεικνύει η Κατερίνα Ζαρίφη.  Είπε το «ναι», χωρίς δεύτερη σκέψη, να συμμετάσχει ως τραγουδίστρια, στην συλλογή «Panik in The Club». Θα κυκλοφορήσει στα τέλη Αυγούστου, με την υπογραφή του Dj Valentino, σύμφωνα με δημοσίευμα της espresso.

Πρόκειται για μία μοναδική συλλογή, που θα κυκλοφορήσει από την Panik.  Θα περιλαμβάνει, μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των καλλιτεχνών της, «πειραγμένες», από τον επιτυχημένο dj. Ο οποίος έχει γράψει τη δική του ξεχωριστή σελίδα στην ελληνική μουσική σκηνή.  Θα είναι σε παραγωγή του Χριστόδουλου Σιγανού και του Γιάννη Ιερεμία.

Το τι «παντρέματα», μεταξύ των μεγαλύτερων ονομάτων του πενταγράμμου, σε εκρηκτικά και μοναδικά remix, έχουμε να απολαύσουμε, δεν περιγράφεται! O Dj Valentino, θέλησε να μας δώσει μία μικρή γεύση, αυτού του έρχεται και θα προκαλέσει πανικό στα club.  Ανάρτησε ένα μικρό απόσπασμα, από το «πειραγμένο ντουέτο», της Κατερίνας Ζαρίφη με τον Λευτέρη Πανταζή, και το αποτέλεσμα, είναι ξεσηκωτικό.

«Τι γλυκός πειρασμός, θα μας κάψει ο Θεός… Το πα στον παπά, αμάρτησα, αμάρτησα», τραγουδούν η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Λευτέρης Πανταζής. Απογειώνουν τον ρυθμό, στο must-have, club-edition, δια χειρός του μετρ Valentino.

Πάρτε μία μικρή γεύση:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ