ΑΜΑΝ – Το Πάσχα είναι μια πολύ σημαντική περίοδος για τους Έλληνες. Όχι μόνο για το θρησκευτικό μέρος, που είναι ορόσημο για τον Χριστιανισμό, αλλά για τις παραδόσεις και τις προετοιμασίες των Ελλήνων, που πολλες φορές σε αφήνουν άφωνο. Πόσο μάλλον όταν αναλαμβάνουν οι ΑΜΑΝ να τα μαζέψουν όλα αυτά σε ένα μοναδικό βίντεο και […]

ΑΜΑΝ – Το Πάσχα είναι μια πολύ σημαντική περίοδος για τους Έλληνες. Όχι μόνο για το θρησκευτικό μέρος, που είναι ορόσημο για τον Χριστιανισμό, αλλά για τις παραδόσεις και τις προετοιμασίες των Ελλήνων, που πολλες φορές σε αφήνουν άφωνο.

Πόσο μάλλον όταν αναλαμβάνουν οι ΑΜΑΝ να τα μαζέψουν όλα αυτά σε ένα μοναδικό βίντεο και να στα παρουσιάσουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Αυτό το βίντεο δεν χάνεται.

Αλλά και οι ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ μας έχουν το δικό τους ρεπορτάζ για τους ελέγχους της αστυνομίας στην μεγάλη έξοδο των Αθηναίων

Τα κλιμάκια της αστυνομίας δεν αστειεύονται και πραγματοποιούν εξονυχιστικούς ελέγχους στα διόδια των Μαλγάρων στα αυτοκίνητα των επίδοξων παράνομων εκδρομέων που φεύγουν για τις εορτές του Πάσχα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ