Έχει αφήσει το δικό της ξεχωριστό στίγμα στην εκπομπή “Σου Κου Family”  η Αντελινα Βαρθακούρη.  Στην εκπομπή του Σαββάτου ενώ είχαν καλεσμένο τον Κόρομι, και τον Χάρι Λεμπιδάκη που ήταν έτοιμος να πει το δικό του ρεπορτάζ, πήρε τον λόγο το τηλεοπτικό ζευγάρι. Το Σάββατο το τηλεοπτικό ζευγάρι Αντελινα και Χάρης Βαρθακούρης έκαναν μια ανακοίνωση […]

Έχει αφήσει το δικό της ξεχωριστό στίγμα στην εκπομπή “Σου Κου Family”  η Αντελινα Βαρθακούρη.  Στην εκπομπή του Σαββάτου ενώ είχαν καλεσμένο τον Κόρομι, και τον Χάρι Λεμπιδάκη που ήταν έτοιμος να πει το δικό του ρεπορτάζ, πήρε τον λόγο το τηλεοπτικό ζευγάρι.

Το Σάββατο το τηλεοπτικό ζευγάρι Αντελινα και Χάρης Βαρθακούρης έκαναν μια ανακοίνωση που έτσι όπως ξέραμε από πληροφορίες δεν μας έκανε έκπληξη.

Φαινόταν ξεκάθαρα, ότι ο Βαρθακούρης δεν έδενε στο κλίμα της εκπομπής. Επίσης ήταν γνωστό στους κύκλους του καναλιού καιρό πριν ότι η συνεργασία τους είχε ημερομηνία λήξης.

Πρώρα μίλησε ο Χάρης:

Αρχικά κάνοντας πλάκα είπε ότι «Θα είμαι στο Voice του χρόνου».  Αλλά μετά μιλώντας σοβαρά είπε ότι θα ήθελε να κάνει ξανά τηλεόραση, αλλά όχι σε magazino.

Μετά η Αντελίνα:

«Του χρόνου συνεχίζω στον ΣΚΑΪ, έχω συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμα. Μετά από ένα πολύ ωραίο ραντεβού που είχα χθες με το κανάλι, θα κάνουμε ενδιαφέροντα και καινούρια πράγματα, για τα οποία έχω μεγάλο κέφι να τα υπηρετήσω. Το τηλεοπτικό ζευγάρι χωρίζει τη νέα σεζόν».

Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης αποκαλύπτουν τα σχέδια που έχουν για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ