Τι κοινό έχουν ο Pierce Brosnan, η Marilyn Monroe και ο Hugh Jackman; Εγκαταλείφθηκαν από τους γονείς τους όταν ήταν παιδιά! Η ζωή των μεγάλων σταρ δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Πίσω από τη λάμψη και τη δόξα υπάρχουν ιστορίες που τους σημάδεψαν! Αυτά αλλά και άλλα μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ πέρασαν πολύ δύσκολα παιδικά […]

Τι κοινό έχουν ο Pierce Brosnan, η Marilyn Monroe και ο Hugh Jackman; Εγκαταλείφθηκαν από τους γονείς τους όταν ήταν παιδιά!

Η ζωή των μεγάλων σταρ δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Πίσω από τη λάμψη και τη δόξα υπάρχουν ιστορίες που τους σημάδεψαν!

Αυτά αλλά και άλλα μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ πέρασαν πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια εξαιτίας της εγκατάλειψης που βίωσαν.

Ο Hugh Jackman είδε σε ηλικία 8 ετών τη μητέρα του να φεύγει από το σπίτι, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε σε συνέντευξη του, “με μια πετσέτα στο κεφάλι”.

Η μητέρα του Pierce Brosnan τον εγκατέλειψε για να γίνει νοσηλεύτρια στο Λονδίνο, ενώ και η Marilyn Monroe πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της σε ανάδοχες οικογένειες, αφού η μητέρα της δεν ήταν σε θέση να τη φροντίσει.

Εγκατάλειψη από την μητέρα του είχε βιώσει και ο ιδρυτής της Apple Steve Jobs! Ο λόγος; Ο παππούς του δεν ενέκρινε το γάμο της μητέρας του με τον πατέρα του που ήταν μουσουλμάνος!

Αλλά και ο Jamie Foxx εγκαταλείφθηκε όταν ήταν μόλις 7 μηνών αλλά στην περίπτωση αυτή η οικογένεια …επανασυνδέθηκε 45 χρόνια μετά!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ