Έπειτα από αρκετές ημέρες νοσηλείας στον Ευαγγελισμό η Φώφη Γεννηματά δεν άντεξε κι έφυγε από την ζωή τη Δευτέρα (25/10) το μεσημέρι.

Έπειτα από αρκετές ημέρες νοσηλείας στον Ευαγγελισμό η Φώφη Γεννηματά δεν άντεξε κι έφυγε από την ζωή τη Δευτέρα (25/10) το μεσημέρι.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών, μετά από πολύχρονη μάχη με την επάρατη νόσο.

Στην πρώτη γραμμή μέχρι το τέλος της ζωής της. Γενναία και αποφασιστική μπροστά στις αλλεπάλληλες δυσκολίες που συγκίνησαν ολόκληρη τη χώρα. Μαχήτρια ακόμα και όταν όλες οι ελπίδες έδειχναν να εξανεμίζονται. Μέσα σε μάχες άνισες που έδωσε με αξιοπρέπεια και συγκλόνισε ακόμα και τους γιατρούς της.

Η Φώφη Γεννηματά εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στις 12 Οκτωβρίου του 2021. Καθώς η επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της ήταν ραγδαία.

Εν τέλει μετά από 13 ημέρες νοσηλείας, δεν άντεξε, με αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή στις 12:04 το μεσημέρι της Δευτέρας (25/10).

Λίγο μετά τη γνωστοποίηση της είδησης που έχει προκαλέσει θλίψη σε όλο τον πολιτικό κόσμο και μη, το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» εξέδωσε ανακοίνωση

Έφυγε από τη ζωή η Φώφη Γεννηματά

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»

«Απεβίωσε σήμερα στις 12:04 στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά. Έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών».

Το Γραφείο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής προχώρησε σε ανακοίνωση σχετικά με την απώλεια της Προέδρου Φώφης Γεννηματά.

 Τα διεθνή Μέσα για την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ – Συλλυπητήρια μηνύματα
Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά, με τα ξένα δημοσιεύματα να επισημαίνουν ότι η αρχηγός του τρίτου μεγαλύτερου κόμματος της Ελλάδος, απεβίωσε σε ηλικία 57 ετών μετά από μία δύσκολη και πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πολιτική

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ