Χαμός έχει γίνει με την μεγάλη κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα σε Πετράκο – Παπαθωμά και Γιώργου Λιάγκα. Να σημειωθεί ότι η Θεωφανία Παπαθωμά είναι στο ίδιο κανάλι με τον παρουσιαστή. Ανήθικος ο Λιάγκας κατά την Παπαθωμά. Αλλά με ένταση και η απάντηση του Λιάγκα. Ο τραγουδιστής είναι γνωστό από την αρχή της πανδημίας έχει και […]

Χαμός έχει γίνει με την μεγάλη κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα σε Πετράκο – Παπαθωμά και Γιώργου Λιάγκα. Να σημειωθεί ότι η Θεωφανία Παπαθωμά είναι στο ίδιο κανάλι με τον παρουσιαστή.

Ανήθικος ο Λιάγκας κατά την Παπαθωμά. Αλλά με ένταση και η απάντηση του Λιάγκα.

Ο τραγουδιστής είναι γνωστό από την αρχή της πανδημίας έχει και λέει δημοσίως αντιεπιστημονικές απόψεις για τον κοροναϊό και για τα εμβόλια.

Πήγε στο Πρωϊνό όπου είπε τις απόψεις του και απάντησε στις ερωτήσεις των δύο παρουσιαστών.

Λίγη ώρα αργότερα η Θεοφανία Παπαθωμά έκανε μεγάλη επίθεση στον Γιώργο Λιάγκα για την συνέντευξη του Πετράκου. Στην συνέχεια πήρε ο Γρηγόρης Πετράκος μέρος της τοποθέτησης της Παπαθωμά και την ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό.

Θεοφανία Παπαθωμά και Γρηγόρης Πετράκος VS Γιώργος Λιάγκας

Η «Βιολέτα από τις «Άγριες Μέλισσες» έκανε μεγάλη επίθεση στον παρουσιαστή, χωρίς να κρατήσει τα προσχήματα.

«Ο Λιάγκας πονηρά δεν μιλούσε όση ώρα μιλούσες γιατί ξέρει να χειρίζεται το ανήθικο παιχνίδι της ζωντανής συνέντευξης και την εξουσία του οικοδεσπότη. Κράτησε τα τελευταία λεπτά για το λογύδριο του για να δημιουργήσει ανυπόστατες εντυπώσεις με ευτελή επιχειρήματα. Βασιζόμενα σε φράσεις όπως “είσαι λάθος πάρτο αλλιώς, τι νομίζεις ότι είσαι ο Δον Κιχώτης” και άλλες χαζομάρες. Στα τελευταία λεπτά κ κλείνει στερώντας σου το δικαίωμα να τοποθετηθείς. Πάγια τακτική προπαγάνδας. Το ήθος όμως φαίνεται κι αλήθεια λάμπει. Μπράβο σου!»

Ο Γρηγόρης Πετράκος φυσικά είπε πάνω στα λεγόμενα της Παπαθωμά και τα δικά του.

«Αν ξαναδείς το βίντεο για δεκαπέντε λεπτά τους πήρα μονότερμα. Έλεγα μόνος μου κάποια πράγματα που ήθελα να ακουστούν χωρίς καν να με ρωτήσουν… Στο τέλος επειδή η κουβέντα δεν εξελισσόταν όπως ήθελαν, έκανε ένα μονόλογο ο Λιαγκας. Προσπαθώντας να με κοροϊδέψει και να το κλείσει έχοντας πει την τελευταία κουβέντα. Πιστεύω όμως ότι πρόλαβα να διευκρινίσω κάποια πράγματα που ήθελα.

Τώρα για τα επιστημονικά στοιχεία που λες, δεν υπήρχε περίπτωση να με αφήσουν να πάω προς τα εκεί για αυτό και δεν το επιχείρησα… Αν άρχιζα να λέω για τις ΜΕΘ θα πέφτανε διαφημίσεις σε δέκα δευτερόλεπτα. Δε θα προλάβαινα να πω τίποτα άλλο. Έπαιζα εντός της έδρας τους και αυτό έχει κάποια όρια. Όμως θεώρησα χρήσιμο να ακουστούν έστω κάποια πιο γενικά πράγματα στο κοινό που βλέπει τηλεόραση»

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ