Προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους τραγουδούν έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί, αφού είναι μεταμφιεσμένοι φορώντας ένα περίτεχνο κουστούμι – χαρακτήρα και ΚΑΝΕΙΣ δε θα ξέρει ποιοι είναι!

Έγινε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του νέου show στον ΣΚΑΙ, ”The Μasked Singer”. Σε γενικές γραμμές είχε όλα αυτά τα στοιχεία που υποσχόταν. Λαμπερή, αινιγματική και μια μεγάλη έκπληξη.

Το πιο ευφάνταστο, χαρούμενο, φαντασμαγορικό… μα πάνω απ’ όλα μυστηριώδες show ήρθε για πρώτη φορά και στην ελληνική τηλεόραση, με παρουσιαστή τον κορυφαίο Έλληνα σταρ, Σάκη Ρουβά. Προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους τραγουδούν έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί, αφού είναι μεταμφιεσμένοι φορώντας ένα περίτεχνο κουστούμι – χαρακτήρα και ΚΑΝΕΙΣ δε θα ξέρει ποιοι είναι!

Ποια ήταν η πρώτη αποκάλυψη;

Στο τέλος της βραδιάς, ο διαγωνιζόμενος, που δεν κατάφερε να ξεχωρίσει περισσότερο από τους άλλους αποκάλυψε την ταυτότητα του.

Αυτός ήταν ο διαγωνιζόμενος που φορούσε τη μάσκα του Ιπποπόταμου και τελικά ήταν η γνωστή μετεωρολόγος του ΣΚΑΙ, Χριστίνα Σούζη.

Το απόλαυσε όπως είπε και διασκέδασε με την συμμετοχή της.

Αν και κατά την διάρκεια του σόου έδωσε όσο αρκετά clues για την ταυτότητά της, τελικά το όνομά της δεν υπήρχε σε καμία από τις μπάλες με τις απαντήσεις των ντετέκτιβ.




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ