Τι γίνεται όμως με τον Σπύρο Παπαδόπουλο; Αυλαία την φετινή σεζόν ρίχνει η αγαπημένη μας εκπομπή στη υγειά μας. Μετά από 17 ολόκληρα χρόνια μας είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι η μουσική παρέα του Σαββάτου διακόπτεται. Τι γίνεται όμως με τον Σπύρο Παπαδόπουλο; Ο παρουσιαστής φαίνεται πως κλείνει μια και καλή τους λογαριασμούς του με […]

Τι γίνεται όμως με τον Σπύρο Παπαδόπουλο; Αυλαία την φετινή σεζόν ρίχνει η αγαπημένη μας εκπομπή στη υγειά μας. Μετά από 17 ολόκληρα χρόνια μας είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι η μουσική παρέα του Σαββάτου διακόπτεται.

Τι γίνεται όμως με τον Σπύρο Παπαδόπουλο;

Ο παρουσιαστής φαίνεται πως κλείνει μια και καλή τους λογαριασμούς του με τον  ΣΚΑΙ. Παρόλο που ήταν σε στάδιο συζητήσεων για το  μέλλον της εκπομπής του με το κανάλι ο ίδιος φαίνεται οτι δεν ήταν πρόθυμος να συνεχίσει την συνεργασία του με τον ΣΚΑΙ.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος φαίνεται ότι έχει δελεαστικές προτάσεις. Σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου υπάρχουν δύο κανάλια που διεκδικούν τον Σπύρο Παπαδόπουλου με το ένα να είναι η ΕΡΤ, το κανάλι στο οποίο πρώτο ξεκίνησε την επιτυχημένη εκπομπή του που προβάλλεται μέχρι και σήμερα.

Επιστροφή στην ΕΡΤ

Σύμφωνα με την εκπομπή ευτυχείτε Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει ήδη συμφωνήσει με την δημόσια τηλεόραση για ένα μουσικό πάλι πρόγραμμα αλλά τελείως διαφορετικό από αυτό που κάνει τώρα.

Η ΕΡΤ που φέτος κινείται αρκετά δυναμικά θα λέγαμε σίγουρα θα θέλει να ξανά συνεργαστεί με τον Σπύρο Παπαδόπουλου μιας και το είχαν κάνει και στο παρελθόν.

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ