Η Αννίτα Πάνια, μία από τις πιο γνωστές ελληνίδες της ελληνικής τηλεόρασης, απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μεσσηνία. Το τελευταίο διάστημα η παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media και περισσότερο στο instagram. Μοιράζεται συχνά με τους ακολούθους της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της Η παρουσιάστρια της εκπομπής, «Αννίτα κοίτα» περνά τις ζεστές μέρες του […]

Η Αννίτα Πάνια, μία από τις πιο γνωστές ελληνίδες της ελληνικής τηλεόρασης, απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μεσσηνία.

Το τελευταίο διάστημα η παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media και περισσότερο στο instagram. Μοιράζεται συχνά με τους ακολούθους της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της Η παρουσιάστρια της εκπομπής, «Αννίτα κοίτα» περνά τις ζεστές μέρες του Αυγούστου με καλή παρέα. Φυσικά αναφερόμαστε στον συνέταιρό της και συμπατριώτη της, Μπάμπη Στόκα. Οι δυο τους έχουν ανοίξει πιτσαρία στην παραλία της πόλης και η Αννίτα δημοσίευσε φωτογραφία τους στο instagram!

«Φτάσαμε κοντά στο τέλος της εκπομπής»

H Αννίτα Πάνια είχε πει στην τελευταία της εκπομπή. «Εμείς έχουμε χαρά που τελειώνει αυτή η σεζόν γιατί ήταν πολύ δύσκολη για εμάς με μεγάλη και τετράωρη εκπομπή και πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου. Τους παλιούς, που έχω τόσα χρόνια μαζί μου και τους νεότερους.  Την Νάνσυ Νικολαϊδου, τον Σωτήρη Καραμίτζα κι οι Φίλοι για πάντα» ανέφερε μεταξύ άλλων. Δεν παρέλειψε να πει κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κανάλι της, Open tv.

Τελικά ήρθε το τέλος στο OPEN

Η Αννίτα Πάνια τελικά θα πάει στο “ταμείο ανεργίας” αφού το κανάλι την ενημέρωσε ότι δεν θα συνεχίσει την συνεργασία μαζί της. Άλλωστε το OPEN πηγαίνει σε ριζική ανανέωση, και όλα τα βαριά ονόματα δεν θα είναι στο νέο του πρόγραμμα.

Βρισκόταν με την εκπομπή “Ανίτα κοίτα” από το 2019.  Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, την ζώνη που παρουσίαζε θα αναλάβει η Νικολέττα Ράλλη που επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ