Σούπερ σέξι, προκαλεί, λέει και τις παρόλες της, ότι πρέπει για να κάνει τζέρτζελο. Τελικά η καυτή Ιωάννα Τούνη που συνεχίζει να προκαλεί σε κάθε εμφάνιση της και να ανεβάζει την θερμοκρασία δεν είναι μόνο φρου φρου και αρώματα, αλλά ξέρει να κρατάει το όνομα της στην επικαιρότητα και να πληρώνουν καλά οι διαφημίσεις. Το […]

Σούπερ σέξι, προκαλεί, λέει και τις παρόλες της, ότι πρέπει για να κάνει τζέρτζελο. Τελικά η καυτή Ιωάννα Τούνη που συνεχίζει να προκαλεί σε κάθε εμφάνιση της και να ανεβάζει την θερμοκρασία δεν είναι μόνο φρου φρου και αρώματα, αλλά ξέρει να κρατάει το όνομα της στην επικαιρότητα και να πληρώνουν καλά οι διαφημίσεις.

Το καλοκαιράκι είναι για την Τούνη. Από νησί σε νησί και από παραλία σε παραλία και ο φακός εκεί που πήγαινες βόλτα αμέριμνος την βρήκε “τυχαία” στην Χαλκιδική, που ήταν επίσης τυχαία στην ίδια ξαπλώστρα με τον Αλεξάνδρου (για λόγους οικονομία και μόνο, μην πάει το μυαλό σας αλλού). Λίγο αργότερα καθόταν και στα πόδια του, αλλά δεν τρέχει τίποτα και πάλι.

τουνη sports365.gr

Δεν τρέχει τίποτα με τα παιδιά όπως είπε και η ίδια που δεν γουστάρει να μιλάει στα όρθια, αλλά μόνο για συνεντεύξεις επιπέδου…Να τι δήλωσε:

«Ποιοι με θέλουν με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου; Όλα καλά. Είμαι ελεύθερη προς το παρόν… Δεν ξέρω για το My Style Rocks All Star, βγήκα για έναν καφέ. Δεν μου αρέσει να δίνω συνεντεύξεις στον δρόμο, θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή σε ένα τέλειο πλατό και θα είμαι…».

Καλοί οι άντρες, αλλά και οι γυναίκες σούπερ

«Έχω πάει με γυναίκα. Ήταν τέλεια. Μου αρέσουν και οι άντρες και οι γυναίκες. Για να κάνω σχέση με άντρες, μου αρέσουν περισσότερο αυτοί. Ίσως αν ζούσα σε μια κοινωνία που ήταν πιο αποδεκτός ο μη ετερόφυλος συνδυασμός, θα μπορούσα να κάνω σχέση και με γυναίκα. Προς το παρόν δεν έχω κάνει σχέση. Πιστεύω ότι αυτά τα ταμπού πρέπει να πάψουν. Θα μπορούσα να ερωτευτώ μια γυναίκα κι έναν άντρα γι’ αυτό που είναι και όχι για το φύλο τους».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ