Το μούσι δεν είναι μόνο ένα χαρακτηριστικό αρρενωπότητας. Είναι κάτι το οποίο σε χαρακτηρίζει ως φυσιογνωμία. Μπορεί να αναδείξει τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και να σε κάνει να ξεχωρίζεις για το στιλ σου. Φυσικά όλα αυτά αν είσαι συνεπής στην περιποίηση του. Τα μούσια φυσικά και χρειάζονται φροντίδα. Δεν χρειάζεται να σου πούμε […]

Το μούσι δεν είναι μόνο ένα χαρακτηριστικό αρρενωπότητας. Είναι κάτι το οποίο σε χαρακτηρίζει ως φυσιογνωμία. Μπορεί να αναδείξει τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και να σε κάνει να ξεχωρίζεις για το στιλ σου. Φυσικά όλα αυτά αν είσαι συνεπής στην περιποίηση του.

Τα μούσια φυσικά και χρειάζονται φροντίδα.

Δεν χρειάζεται να σου πούμε ότι τα μούσια μεγαλώνουν! Φρόντισε να τα κουρεύεις τακτικά για να διατηρείς στο μήκος που σου ταιριάζει. Με το να κόβεις πάντα ότι περισσεύει το μούσι θα έχει ομοιομορφία και θα είναι καλοσχηματισμένο.

Μην ξεχνάς το λαιμό. Φρόντισε να ξυρίζεις τις τρίχες στο λαιμό σου για να έχει το ίδιο σχήμα με το υπόλοιπο μούσι στο πρόσωπό σου. Μπορείς να ακολουθήσεις ένα σχήμα U. Δηλαδή τα μούσια σου να ξεκινάνε από το ένα αυτί να καταλήγουν στο άλλο και στο λαιμό να είναι ένα δάχτυλο πάνω απ το μήλο του Αδάμ.

Το σωστό σχήμα είναι που κάνει τη διαφορά. Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σε επέλεξε ένα τετράγωνο σβήσιμο αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο. Εάν πάλι το πρόσωπό σου είναι τετράγωνο ή μακρουλού ένα σβήσιμο που θα στρογγυλέψει το πρόσωπο σου και θα κρύψει τις έντονες γωνίες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ