Το «Survivor» θα κάνει πρεμιέρα 27 Δεκεμβρίου και όπως αναφέρθηκε, χθες όλη η παραγωγή πέταξε για Άγιο Δομίνικο. Κυκλοφόρησε και το τρέιλερ για να πάρουμε μια πρώτη γεύση. Στο πρώτο διάλειμμα του τελικού του Big Brother, ο ΣΚΑΪ κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του Survivor. «Survivor. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης επιστρέφει! Ανταγωνισμός. Αντοχή. Πάθος. Ευφυΐα. Στρατηγική. […]

Το «Survivor» θα κάνει πρεμιέρα 27 Δεκεμβρίου και όπως αναφέρθηκε, χθες όλη η παραγωγή πέταξε για Άγιο Δομίνικο. Κυκλοφόρησε και το τρέιλερ για να πάρουμε μια πρώτη γεύση.

Στο πρώτο διάλειμμα του τελικού του Big Brother, ο ΣΚΑΪ κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του Survivor.

«Survivor. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης επιστρέφει! Ανταγωνισμός. Αντοχή. Πάθος. Ευφυΐα. Στρατηγική.
Survivor. Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, στις 21:00, στον ΣΚΑΪ»!

Με αυτά τα λόγια συνοδεύεται το βίντεο της επιστροφής του απόλυτου ριάλιτι επιβίωσης στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης!

Τα αγωνίσματα θα είναι λιγότερο απαιτητικά σε σχέση με προηγούμενα χρόνια ενώ θα γυριστεί παράλληλα με το μεξικάνικο Survivor. Η πρώτη αποστολή με μέλη της παραγωγής αλλά και κάποιους παίκτες θα αναχωρήσει από την Ελλάδα στις 18 Δεκεμβρίου

Με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο αναχώρησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής οι διαγωνιζόμενοι και η παραγωγή του Survivor, μαζί με τον Γιώργο Λιανό που αναλαμβάνει την παρουσίαση του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Όλοι είχαν υποβληθεί στα απαραίτητα για τον κορωνοϊό τεστ, ενώ το ταξίδι θα γίνει με πτήση τσάρτερ που ναύλωσε η Acun Media για να αποφευχθεί η επαφή με κόσμο που δεν θα ταξιδέψει στη χώρα της καραϊβικής.

Δείτε το τρέιλερ

Η αποστολή πέταξε χθες το βράδυ για την Καραϊβική, με ενδιάμεση στάση στην Τουρκία, όπου από εκεί επιβιβάστηκαν και άλλα μέλη της τουρκικής παραγωγής. Μαζί τους με ιδιωτική πτήση πέταξε και ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε πλάνα από το αεροδρόμιο…

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ