Το «Survivor» θα κάνει πρεμιέρα 27 Δεκεμβρίου και όπως αναφέρθηκε, και όλη η παραγωγή πέταξε για Άγιο Δομίνικο. Κυκλοφόρησε το τρέιλερ αλλά και με κάθε επισημότητα ο ΣΚΑΪ παρουσίασε τους Μαχητές και τους Διάσημους που ήδη… αγωνίζονται στον Αγιο Δομίνικο, καθώς την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου ξεκινά το Survivor 2021!  Το τέταρτο ριάλιτι γίνεται σε διαφορετικό […]

Το «Survivor» θα κάνει πρεμιέρα 27 Δεκεμβρίου και όπως αναφέρθηκε, και όλη η παραγωγή πέταξε για Άγιο Δομίνικο. Κυκλοφόρησε το τρέιλερ αλλά και με κάθε επισημότητα ο ΣΚΑΪ παρουσίασε τους Μαχητές και τους Διάσημους που ήδη… αγωνίζονται στον Αγιο Δομίνικο, καθώς την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου ξεκινά το Survivor 2021!

 Το τέταρτο ριάλιτι γίνεται σε διαφορετικό σημείο του νησιού από τα προηγούμενα, σε καινούργιες παραλίες και τα πλάνα πολύ εντυπωσιακά,

Νέα προσθήκη η Ανθή Σαλαγκούδη η οποία αναχωρεί σήμερα. Τον επόμενο 1,5 μήνα πρόκειται να δούμε νέες προσθήκες και στην ομάδα των “Διασήμων” και στην ομάδα των “Μαχητών”.

Οι πρώτες πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν πως οι παίκτες και των δύο ομάδων ταλαιπωρούνται από τις καιρικές συνθήκες που υπάρχει στην περιοχή, η οποία πλήττεται από μουσώνες, υγρασία και καταρρακτώδεις βροχές.

Η νικήτρια του GNTM 2 Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία είναι στους “Διάσημους”, τα πηγαίνει πάρα πολύ καλά στα αγωνίσματα, ωστόσο, έχει έρθει ήδη σε ρήξη με μία συμπαίκτριά της.

Συγκεκριμένα, έχει δημιουργηθεί σύγκρουση ανάμεσα στο νεαρό μοντέλο και στη γνωστή youtuber Άννα Μαρία Βέλλη (Ami Yiami), καθώς και οι δύο είναι εκρηκτικοί και ανταγωνιστικοί χαρακτήρες.

Έτσι, θα δούμε εντάσεις και κλάματα ήδη από τα πρώτα επεισόδια.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ