Style me Up – Μπορεί να θεωρείται σίγουρο, αν και επίσημα τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί, ότι από την ερχόμενη σεζόν μετακομίζει στον ALPHA. Ποια άραγε είναι η κριτική επιτροπή τη νέα σεζόν; (Από το δημοσίευμα του youfly.com) Η Παρουσιάστρια Καμία λεπτομέρεια δεν έχει γίνει γνωστή από τον Alpha, για το πρώην ριάλιτι μόδας του OPEN. […]

Style me Up – Μπορεί να θεωρείται σίγουρο, αν και επίσημα τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί, ότι από την ερχόμενη σεζόν μετακομίζει στον ALPHA. Ποια άραγε είναι η κριτική επιτροπή τη νέα σεζόν; (Από το δημοσίευμα του youfly.com)

Η Παρουσιάστρια

Καμία λεπτομέρεια δεν έχει γίνει γνωστή από τον Alpha, για το πρώην ριάλιτι μόδας του OPEN. Σίγουρο θεωρείται το γεγονός ότι την παρουσίαση θα αναλάβει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η κριτική επιτροπή 

Αλεξάνδρα Κατσαίτη και Ραμόνα Βλαντή στην κριτική επιτροπή του Style me Up στον Alpha. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας Style me Up θα κάτσουν η στιλίστρια Αλεξάνδρα Κατσαϊτη.  Στο παρελθόν έχει περάσει και από το ομοϊδές “My style rocks” του ΣΚΑΪ, αλλά και η Ραμόνα Βλαντή, που επίσης έχει περάσει από το συγκεκριμένο ριάλιτι.  Είχε αναδειχθεί νικήτρια στην πρώτη σεζόν του παιχνιδιού. Μάλιστα στην περσινή εκδοχή του, η κριτική επιτροπή απαριθμούσε τρία μέλη, την Υβόννη Μπόσνιακ, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον Γιάννη Λάσκο. Φέτος, στον ALPHA προσανατολίζονται να έχουν δυο μέλη συν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Αλλα η παρουσιάστρια θα έχει άποψη εφόσον τυχαίνει να ξέρει την μόδα, καλύτερα από τον καθένα.

Η ώρα προβολής 

Οσο για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου πρόκειται να είναι η παρουσιάστρια του Style me up.  Από τη στιγμή που η Τατιάνα παίρνει τη θέση της αναφορικά με την ώρα μετάδοσης της εκπομπής της, η Ηλιάνα θα βρεθεί στη ζώνη 13.00 με 14.00 ή 14.00 με 15.00. Ανάλογα με το πού θα θελήσουν να τοποθετήσουν οι άνθρωποι του ALPHA το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων.  Το τελευταίο διάστημα παίζει στις 13.00.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ