Είναι γνωστό ότι στην Μύκονο υπάρχει άλλος Θεός, και ζουν μια διαφορετική ζωή. Ένα σημείο που κάθε καλοκαίρι είναι από τα κέντρα ενδιαφέροντος του πλανήτη για χιλιάδες επώνυμους από από γωνιά της γης που θέλουν κάνουν τα δικά τους σε ένα μέρος που μπορείς να βρεις και να κάνεις ότι θες. Στον πλανήτη Μύκονο είναι […]

Είναι γνωστό ότι στην Μύκονο υπάρχει άλλος Θεός, και ζουν μια διαφορετική ζωή. Ένα σημείο που κάθε καλοκαίρι είναι από τα κέντρα ενδιαφέροντος του πλανήτη για χιλιάδες επώνυμους από από γωνιά της γης που θέλουν κάνουν τα δικά τους σε ένα μέρος που μπορείς να βρεις και να κάνεις ότι θες.

Στον πλανήτη Μύκονο είναι άλλος θεός!

Δεκάδες χιλιάδες ευρώ για λογαριασμούς σε ποτά, από ανθρώπους που σίγουρα δεν θα τους λείψουν, τρελά πάρτι, και μπάνιο μόνο όπως τους γέννησε η μητέρα φύση.

Καλοκαιράκι στην Μύκονο και όλα επιτρέπονται.

Όπως για παράδειγμα η η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και πρώην του Λιούις Χάμιλτον, Νικόλ Σέρζιντζερ, που μόλις έσκασε μύτη, αλλά και μια παρέα νεαρών από Ελβετία, Αγγλία και Γαλλία που σε έξοδο γενεθλίων πλήρωσαν σε λογαριασμό για ποτά 70.000 ευρώ. Είπατε τίποτα;

mykonos sports365.gr (1)

Το Ντοκιμαντέρ που ΣΟΚΑΡΕΙ- ΑΛΚΟΟΛ και ΣΕΞ στην παραλία μπροστά στην ΚΑΜΕΡΑ!

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Ενρίκο Λούτσι, πήγε για ρεπορτάζ στο “νησί των ανέμων”, και κατέγραψε το… ξεσάλωμα των νέων, με μία λέξη: “Ελευθερία”, που είναι και ο τίτλος του ντοκιμαντέρ, “La libertà a Mykonos”.

Παλιό αλλά φανταστείτε τι γίνεται τώρα…

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ