Σούπερ σέξι, και καυτή Ιωάννα Τούνη που προκαλεί σε κάθε εμφάνιση της και να ανεβάζει την θερμοκρασία και ξέρει, ή μάλλον ήξερε να κρατάει το όνομα της στην επικαιρότητα και να πληρώνουν καλά οι διαφημίσεις. Αλλά όχι μόνο με την εμφάνιση της, αλλά και με αυτά που λέει. Πετάει και κάτι Μαργαριτάρια, και καλό θα […]

Σούπερ σέξι, και καυτή Ιωάννα Τούνη που προκαλεί σε κάθε εμφάνιση της και να ανεβάζει την θερμοκρασία και ξέρει, ή μάλλον ήξερε να κρατάει το όνομα της στην επικαιρότητα και να πληρώνουν καλά οι διαφημίσεις. Αλλά όχι μόνο με την εμφάνιση της, αλλά και με αυτά που λέει. Πετάει και κάτι Μαργαριτάρια, και καλό θα είναι να της πει κάποιος ότι εκτίθεται πολύ άσχημα.

Μα να κάνεις μάθημα περι εργασίας στους ανθρώπους του μεροκάματου. Πάρτε αλλιώς γιατί δεν θα σου μείνει ακόλουθος για ακόλουθος.

Να μαζέψει τα αμάζευτα προσπαθεί με κάθε τρόπο η Ιωάννα Τούνη μετά την απρεπή δήλωσή της για τους Παξούς, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Nassosblog,  αλλά δυστυχώς χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Θα μου πείτε τώρα γιατί ασχολούμαι με το συγκεκριμένο άτομο; Διότι μέσα απο την σημερινή πληροφορία βγαίνει πώς τελικά υπάρχει και “υγεία” στην τηλεοπτική πιάτσα.

Η άλλοτε πανίσχυρη influencer βλέπει τον λογαριασμό της στο Instagram να «αιμορραγεί» χάνοντας εκατοντάδες followers καθημερινά αλλά δεν είναι μόνο αυτό…

Μαθαίνω πως μέχρι και πριν μερικές εβδομάδες στο Open που γίνονται το τελευταίο διάστημα διάφορες αλλοπρόσαλλες κινήσεις σκέφτονταν την Τούνη για μια θέση μέντορα ή επιτροπής στο «Glam Wars», το καινούργιο μεσημεριανό ριάλιτι που θα αντικαταστήσει το «Style me Up» το οποίο μετά τη φυγή του Νίκου Κοκλώνη από την Παιανία κατευθύνεται κατά πάσα πιθανότητα προς τον Alpha.

Η πρόταση φυσικά δεν πρόλαβε να γίνει ούτε θα γίνει ποτέ. Καθώς πια η Τούνη είναι ένα πρόσωπο που συγκεντρώνει αρκετές αντιπάθειες στον κατά τ’ άλλα ψεύτικο κόσμο των social media και στο ριάλιτι του Open θέλουν πρόσωπο με απήχηση και συμπάθειες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όμως σε κίνδυνο μπαίνει και η συμμετοχή της σε μελλοντικό All Star Μy Style Rocks καθώς απ’ ότι μαθαίνω η δήλωση δεν άρεσε ούτε σε στελέχη της Ελληνικής Acun Medya που τους παρακολουθούν όλους και όλα την ώρα που στήνουν τα νέα πρότζεκτς για τον ΣΚΑΪ. Ιωάννα ας πρόσεχες… Ας περιοριζόσουν στα εμπορικά που είσαι καλή… Αλλά θα συνεχίσεις να είσαι;

Η τελευταίας της “ΕΞΥΠΝΑΔΑ”

Πιο συγκεκριμένα είχε πάει στους Παξούς το Σαββατοκύριακο, και επειδή δεν βρήκε πολλες ταβέρνες ανοιχτά τα πήρε στο κρανίο, και είπε την ‘ΕΞΥΠΝΑΔΑ” της, που έκανε άνω κάτω ρο twitter που την πέρασε από κανονική δίκη, και φυσικά την καταδίκασε.

Η Ιωάννα Τούνη έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο Instagram εκφράζοντας το παράπονό της….

«Έχω πάθει σοκ εδώ. Όλα τα ταβερνάκια εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα. Και είναι hight season 1 Αυγούστου. Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει. Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί Τέλος πάντων, απ΄ότι καταλάβατε πήγαμε σε ένα από τα μοναδικά που λειτουργούσαν αυτή την ώρα και φάγαμε»

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που δοκίμασε να πει εξυπνάδα επιπέδου…

Ας θυμηθούμε ακόμα ένα πρόσφατο μαργαριτάρι

800 ευρώ

«Η οικονομία κλαίει. Έχω φίλους που έχουν εστίαση, εγώ έχω ρούχα, όλα πηγαίνουν κατά διαόλου. Τα 800 ευρώ είναι αστεία για τις επιχειρήσεις. Οι τεμπέληδες χαίρονται προφανώς τώρα που τα παίρνουν», είχε πει στη Σάσα Σταμάτη.

Αλλά τι λέει το Twitter για τα μαργαριτάρια της Τούνη;

 

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ