Αλλαγές προγραμματίζονται την νέα τηλεοπτική σεζόν στον ΣΚΑΙ. Με νέα προγράμματα να ξεκινούν και αλλά να μην μπαίνουν στις προτεραιότητες του σταθμού. (Από το δημοσίευμα του youfly.com) Δύο νέα καθημερινά ριάλιτι, το Top Chef και το Big Brother μπαίνουν στο πρόγραμμα του σταθμού. Και όπως φαίνεται το “Αγρότης μόνος ψάχνει” αλλά και το “Extreme Make […]

Αλλαγές προγραμματίζονται την νέα τηλεοπτική σεζόν στον ΣΚΑΙ. Με νέα προγράμματα να ξεκινούν και αλλά να μην μπαίνουν στις προτεραιότητες του σταθμού. (Από το δημοσίευμα του youfly.com)

Δύο νέα καθημερινά ριάλιτι, το Top Chef και το Big Brother μπαίνουν στο πρόγραμμα του σταθμού. Και όπως φαίνεται το “Αγρότης μόνος ψάχνει” αλλά και το “Extreme Make Over” δεν θα ξεκινήσουν άμεσα.

Μια ακόμα εκπομπή η οποία έχει παγώσει είναι το “Masked Singer”. Η οποία αρχικά ήταν να προβληθεί την Άνοιξη του 2020 και μετά τη σεζόν 2020-2021. Μάλιστα ήδη είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις με καλλιτέχνες που θα έπαιρναν μέρος στο σόου. Αλλά και με γνωστά πρόσωπα όπως ο Νίκος Μουτσινάς και ο Χάρης Βαρθακούρης για την κριτική επιτροπή. Στο σόου αυτό γνωστοί τραγουδιστές εμφανίζονται φορώντας κάποια στολή. Το κοινό κάθε εβδομάδα ψηφίζει κάποιον για αποχώρηση, ο οποίος βγάζει τη μάσκα και αποκαλύπτεται.

Αλλά και το My Style Rocks όπως φαίνεται να μην είμαι στα άμεσα σχέδια του σταθμου. Αν και είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις με την Κάτια Ταραμπάνκο για να παρουσιάζει την εκπομπή και τον Περικλή Κονδυλάτο να είναι μέλος της κριτικής επιτροπής, το My Style Rocks δεν προχωρά. Στη θέση του θα δούμε την εκπομπή “Κάτι ξαναψήνεται” που θα παρουσιάζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ