Η διοίκηση του καναλιού ενισχύει την πιο επιτυχημένη εκπομπή του προγράμματος, με ένα όνομα που θα... προκαλέσει.

Το MEGA  συνεχίζει την ανοδική του πορεία, και θέλει την επόμενη σεζόν να είναι κυρίαρχος στην τηλεθέαση. όχι ότι τα πήγε άσχημα την χρονιά που τελείωσε.

Η διοίκηση του καναλιού ενισχύει την πιο επιτυχημένη εκπομπή του προγράμματος, με ένα όνομα που θα… προκαλέσει. Η δημοσιογράφος Χριστίνα Κοραή θα συνεργαστεί με το MEGA την επόμενη περίοδο.

Η καταξιωμένη πολιτική συντάκτρια θα εμφανίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, στην πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και στην απογευματινή του Νίκου Ευαγγελάτου. Παρακολουθεί το κυβερνητικό ρεπορτάζ και κάνει ραδιοφωνική εκπομπή στα “Παραπολιτικά” του γειτονικού ομίλου με τον Δημήτρη Τάκη.

Πάντως, η Κοραή έχει καλή… χημεία με τον Ευαγγελάτο, όπως αποδείχθηκε και τη διάρκεια της φετινής σεζόν, καθώς αρκετές φορές φιλοξενήθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του. Τώρα θα γίναι μόνιμη!

Η ενημέρωση φρενάρει την ψυχαγωγία και κόβει πρώτη το νήμα της τηλεοπτικής κούρσας τη νέα σεζόν, που και φέτος θα ξεκινήσει νωρίτερα.

Καθώς μία ακόμη τηλεοπτική χρονιά φεύγει, τα κανάλια να κάνουν αυτή την περίοδο «ταμείο» και να μετρούν σωστά και λάθη.

Τα επιτελεία των καναλιών αφουγκράζονται προσεκτικά τα σημάδια των καιρών. Τι λένε; Ότι θα έχουμε πολιτικές εξελίξεις με την έναρξη της επόμενης σεζόν και πως ο Αύγουστος θα είναι ένας μήνας προεκλογικός, αν επαληθευτούν τα σενάρια που θέλουν να προκηρύσσονται εκλογές για τα τέλη του Σεπτέμβρη.

Έτσι, ανακατεύουν την τηλεοπτική τράπουλα και θωρακίζουν τις ζώνες του προγράμματός τους με ενημερωτικές εκπομπές.

Για το πρώτο τρίμηνο της σεζόν -που φέτος θα ξεκινήσει μετά τον Δεκαπενταύγουστο- τα κανάλια προγραμματίζουν οι ενημερωτικές εκπομπές να ξεκινήσουν μία εβδομάδα μετά, τη Δευτέρα 22 Αυγούστου.

Οι εκπομπές που θα κάνουν πρώτες πρεμιέρα είναι κατά κύριο λόγο ενημερωτικές.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος με την επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Live news, που μονοπωλεί το τηλεοπτικό ενδιαφέρον καλησπερίζοντας το τηλεοπτικό κοινό και για την επόμενη σεζόν. Ο γνωστός δημοσιογράφος θα είναι από τους πρώτους που θα ξεκινήσουν στη νέα σεζόν, εξέλιξη που δείχνει ξεκάθαρα την εμπιστοσύνη του καναλιού στο πρόσωπό του, αλλά παράλληλα… δημιουργεί και πρόβλημα, καθώς σημαίνει ότι θα πρέπει να μειωθούν και οι διακοπές τους με την Τατιάνα Στεφανίδου!

Από εκεί και πέρα στην πολύ πρωινή ζώνη οι ενημερωτικές εκπομπές αναμένεται να ανοίξουν και εκείνες την σεζόν στις 22 Αυγούστου.

Γιώργος Παπαδάκης και Μαρία Αναστασοπούλου -που το συμβόλαιο της με τον ΣΚΑΪ λήγει τέλη του Ιουλίου- θα πουν την πρώτη «καλημέρα» λίγο μετά τον Δεκαπεντάυγουστο ενώ απέναντι τους στον ΣΚΑΪ θα βρίσκεται ο Άκης Παυλόπουλος και η Λένα Φλυτζάνη.

Στο Mega, Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βουλγαρη συνεχίζουν κανονικά και ετοιμάζουν εκπλήξεις για την σεζόν που έρχεται ενώ στο Οpen τα πράγματα ακόμη δεν έχουν οριστικοποιηθεί.

Οι ψυχαγωγικές εκπομπές φαίνεται ότι εκτός απροόπτου θα ξεκινήσουν στις 5 του Σεπτέμβρη ωστόσο αυτή δεν είναι μια ημερομηνία που τις αφορά όλες.

Ο Σεπτέμβρης θα έχει πρεμιέρες και εκπλήξεις αφού μπορεί να δούμε και πρεμιέρες μετά τον Οκτώβρη, αν οι πολιτικές εξελίξεις επιβάλλουν τα κανάλια να εμπλουτίσουν τις ζώνες τους με πολιτικές εκπομπές.

Πηγή: znews.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι