Αλλαγές στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Εκτός αυτού η Ιωάννα Μαλέσκου.

Τα πάνω – κάτω έχει φέρει η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Πλέον είμαστε στην 12η ημέρα, οι εξελίξεις τρέχουν και τα κανάλια «αναγκάζονται» να διαφοροποιήσουν το πρόγραμμά τους για να μεταδίδουν έγκαιρα κάθε στιγμή που αφορά τον πόλεμο ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία.

Πολλές ψυχαγωγικές εκπομπές έχουν περιοριστεί και τη σκυτάλη παίρνουν οι ενημερωτικές ελέω της κρισιμότητας της κατάστασης που αφορά όλο τον πλανήτη! Ο ΣΚΑΪ ενημέρωσε πως το πρόγραμμά του θα αλλάξει και πρώτο «θύμα» της αλλαγής αυτής είναι η Ιωάννα Μαλέσκου!

Το πρόγραμμά του καναλιού θα διαφοροποιηθεί από σήμερα, Καθαρά Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή 11 Μαρτίου. Εκτός προγράμματος θα τεθούν οι μαγνητοσκοπημένες εκπομπές, όπως για παράδειγμα το «Happy Traveller» και «Ο πιο αδύναμος κρίκος». Επίσης, για πέντε μέρες δεν θα προβληθούν και οι ψυχαγωγικές ζωντανές εκπομπές του ΣΚΑΪ.

Το κοινό λοιπόν για αυτό το διάστημα θα στερηθεί από τις οθόνες του την Ιωάννα Μαλέσκου. Η ξανθιά παρουσιάστρια με το «Love It» θα δώσουν τη θέση τους στην εκπομπή «Αταίριαστοι» των Γιάννη Ντσούνου και Χρήστου Κούτρα που θα παραταθεί για λίγη ώρα! Ακόμα μετά τους δύο παρουσιαστές θα ακολουθεί αμέσως το μεσημεριανό δελτίο με την Εύα Αντωνοπούλου χωρίς να υπάρχει κάποια ψυχαγωγική εκπομπή στο ενδιάμεσο διάστημα.




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ