Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης τώρα μαζί και στις οθόνες μας.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης μας έχουν απασχολήσει τον τελευταίο χρόνο με τη σχέση τους όσο κανένα άλλο ζευγάρι της ελληνικής showbiz.

Φωτογραφίες, αφιερώσεις εξόδους και τι δεν μας έχει χαρίσει αυτή η σχέση τον τελευταίο καιρό. Περνάνε καλά, είναι ερωτευμένοι και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Τώρα θα μας πείτε γιατί τα λέμε αυτά. Ωραία ας περάσουμε στο κυρίως θέμα. Την νέα σεζόν θα δούμε από τις οθόνες μας την νέα σειρά του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει».

Στη σειρά θα είναι σίγουρα πρωταγωνιστής ο Βασίλης Μπισμπίκης. Μήπως όμως θα είναι και το κορίτσι του μαζί; Στην αρχή όταν έγινε η πρόταση στην Δέσποινα Βανδή για να συμμετάσχει στη σειρά είχε αρνηθεί. Μετά όμως το ξανασκέφτηκε και είπε γιατί όχι;

Η γνωστή τραγουδίστρια ωστόσο ζήτησε να μην έχει πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά να κάνει κάποιες guest εμφανίσεις. Ο δημιουργός της σειράς ήταν σύμφωνος και όλα κύλησαν άψογα και για τις δύο πλευρές.

Πέραν της Δέσποινας Βανδή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε και άλλον τραγουδιστή στη σειρά. Αναφερόμαστε στον Γιώργο Μαργαρίτη με τους ανθρώπους της σειράς να περιμένουν την απάντησή του.

Στην νέα σειρά που ετοιμάζει λοιπόν ο ALPHA, «Αυτή η νύχτα μένει» θα δούμε αρκετούς καταξιωμένους ηθοποιούς όπως τον Γιάννη Στάνκογλου, τον Βασίλη Μπισμπίκη, τον Ιωάννη Απέργη, την Ηλιάνα Μαυρομάτη, την Άννα Μάσχα κ.α. Περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία!

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ