Κάτια Ταραμπάνκο, Ιωάννα Τούνη και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου «αναστάτωσαν» την Μύκονο.

Γινόταν τριήμερο χωρίς celebrities στην Μύκονο; Όχι βέβαια! Το νησί των Ανέμων επέλεξαν αρκετοί από τον χώρο της showbiz για να περάσουν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!

Τρεις κυρίες, τρεις εκρηκτικές παρουσίες έκαναν την εμφάνισή τους στο νησί των Κυκλάδων θέλοντας να περάσουν λίγες χαλαρές στιγμές μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Ιωάννα Τούνη, Κάτια Ταραμπάνκο και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκαν μεταξύ άλλων επώνυμων προσώπων την Μύκονο. Όπως καταλαβαίνετε η παρουσία τους δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους ανθρώπους του νησιού αλλά και από το Mykonos Live Tv  που δεν του ξεφεύγει τίποτα!

Η Κάτια Ταραμπάνκο έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό της από τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο. Το μοντέλο επισκέφτηκε αργά την κοσμική πλαζ στο Καλό Λιβάδι προκειμένου να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η Ιωάννα Τούνη και ο φίλος της και επιχειρηματίας, Στηβ Τούμπας εθεάθησαν σε βραδινή έξοδό τους στα Ματογιάνννια. Η 29χρονη Θεσσαλονικιά με το μαλλί ράστα και το αποκαλυπτικό ντεκολτέ δεν γινόταν να μην τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα.

Τέλος, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε κι εκείνη εντυπωσιακή εμφάνιση στην Μύκονο και ο φακός του Mykonos Live tv την τσάκωσε κι εκείνη στα Ματογιάννια να φορά μια μπλε σέξι δημιουργία.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ