Μία έκπληξη επιφύλαξε η Πάολα σ΄όσους βρέθηκαν στο νυχτερινό μαγαζί, που τραγουδάει. Η γνωστή ερμηνεύτρια τραγούδησε με την κόρη της, Παολίνα

Την καλοκαιρινή περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα έχει ξεκινήσει η αγαπημένη τραγουδίστρια Πάολα και το βράδυ της Παρασκευής εμφανίστηκε στο πανέμορφο νησί της Σαντορίνης.

Η τραγουδίστρια τραγούδησε στο γεμάτο από κόσμο «Οινοποιείο Κουτσογιαννόπουλος», ενώ ανάμεσα στο κοινό  βρισκόταν και η κόρη της Παολίνα, η οποία είναι κοντά της σχεδόν σε κάθε της εμφάνιση.

Μία έκπληξη επιφύλαξε η Πάολα σ΄όσους βρέθηκαν στο νυχτερινό μαγαζί, που τραγουδάει. Η γνωστή ερμηνεύτρια τραγούδησε με την κόρη της, Παολίνα, και φαίνεται ότι το μήλο έχει πέσει κάτω από τη μηλιά.

Η 18χρονη δεν έχασε την ευκαιρία και μοιράστηκε το μικρόφωνο μαζί της. Η Παολίνα εντυπωσίασε με τη φωνή της, αλλά και με τον χορό της, καθώς φαίνεται πως πήρε από τη μητέρα της. Μητέρα και κόρη χόρεψαν μαζί, και έκλεισαν με ένα τρυφερό φιλί και μία αγκαλιά.

Η κόρη της Πάολα, την οποία έχει αποκτήσει με τον Φώτη Ζογγλοπίτη, είναι φοιτήτρια. Η Παολίνα φέτος σπουδάζει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών, κάνοντας όπως είναι φυσικό περήφανους τους γονείς της.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ