Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κρατείται στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης ύστερα από τη σύλληψη του. Τον παρουσιαστή βαραίνουν κατηγρορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ φαίνεται να έχει αναρτήσει βίντεο και με άλλες κοπέλες. Οι Αρχές από την πρώτη στιγμή της σύλληψης έκαναν φύλλο και φτερό τα σπίτια του Έλληνα παρουσιαστή. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει κατοικίες σε Θεσσαλονίκη και […]

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κρατείται στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης ύστερα από τη σύλληψη του. Τον παρουσιαστή βαραίνουν κατηγρορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ φαίνεται να έχει αναρτήσει βίντεο και με άλλες κοπέλες.

Οι Αρχές από την πρώτη στιγμή της σύλληψης έκαναν φύλλο και φτερό τα σπίτια του Έλληνα παρουσιαστή. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει κατοικίες σε Θεσσαλονίκη και Αλόνησο και ήδη οι Αρχές τα έουν ερευνήσει.

Ο εισαγγελέας την Πέμπτη το πρωί άσκησε στον παρουσιαστή ποινική δίωση σε βαθμό κακουργήματος. Οι κατηγορίες αφορούν ανάρτηση βίντεο στο διαδίκτυο με ερωτικό περιεχόμενο δίχως τη συγκαταθεση της πρώην συντρόφου του. Η ακριβής κατηγορία είναι: «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης αλλού».

Τελικά τι παίζεται με τους Ράδιο Αρβύλα;

Πολλές ημέρες τώρα γίνεται πολύς λόγος, αν ήξεραν και τι ήξεραν για τον καλό τους φίλο.

Τελικά όπως βγήκε στην φόρα οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης, γνώριζαν για το γάμο του Στάθη Παναγιωτόπουλου στην Αλόννησο.

Οι ίδιοι αν και εχουν ερωτηθεί πολλές φορές δεν έχουν αναφέρει το οτιδήποτε.

Μετά την πρώτη καταγγελία,  περίπου 1,5 μήνα είχε παντρευτεί. Δηλαδή τους το κράτησε μυστικό. Από τους καλύτερους φίλους του;

Συγκαταλέγονται στους στενούς φίλους οι παρουσιαστές των «Ράδιο Άρβυλα;

Αλλά ο Κανάκης έστελνε φιλιά στην γυναίκα του Στάθη

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα», έδωσε ένα απόσπασμα από παλαιότερη εκπομπή των Αρβύλα και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αναφέρεται στη σύζυγό του. Τι δεν ήξεραν;

«Εύχομαι και εγώ χρόνια πολλά στη γυναίκα μου τη Σοφία γιατί την αγαπάω ακόμα περισσότερο» λέει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και ο Αντώνης Κανάκης απάντησε, «Γιατί έχει γενέθλια;»

«Ναι σήμερα» είπε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Στην συνέχεια ο Αντώνης Κανάκης έστειλε τις ευχές του, στην γυναίκα του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Χρόνια πολλά Σοφάκι, χρόνια πολλά και κουράγιο».

Δηλαδή σκέτη τρέλα. Πότε θα βγουν να το παραδεχτούν;

Ντοκουμέντο – «Ράδιο Αρβύλα»: Ήξεραν για τον γάμο του Παναγιωτόπουλου;

Η Αστυνομία εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση:

«Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος ημεδαπού, στο πλαίσιο διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε χθες (22 Δεκεμβρίου 2021) ύστερα από καταγγελία ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία ο ανωτέρω ημεδαπός ανήρτησε στο διαδίκτυο, εν αγνοία της και χωρίς την συναίνεσή της, βίντεο και φωτογραφίες με μεταξύ τους ερωτικό περιεχόμενο, το οποίο ήταν διαθέσιμο τουλάχιστον μέχρι και προχθές (21 Δεκεμβρίου 2021).

Από την έρευνα που ακολούθησε στην οικία του καθώς και από την κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικός υπολογιστής και κινητό τηλέφωνο, τα οποία απεστάλησαν για εργαστηριακές εξετάσεις στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Ανακριτή.

Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται».

Δείτε και την πρώτη φωτογραφία από τα κρατητήρια:

Παναγιωτόπουλος

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ