Ο Αβραάμ Γκραντ παραδέχθηκε ότι εκβίαζε γυναίκες και τις παρενοχλούσε σεξουαλικά.

Σαν «βόμβα» έσκασε στον ποδοσφαιρικό κόσμο η είδηση ότι ο Αβραάμ Γκραντ κατηγορείται για εκβιασμό και σεξουαλική παρενόχληση. Ο πρώην προπονητής της Τσέλσι παραδέχθηκε τις πράξεις του και δήλωσε ότι είναι μετανιωμένος.

Η ισραηλινή εκπομπή «Exposure» έκανε γνωστές μαρτυρίες γυναικών, που κατηγορούν τον 66χρονο για εκβιασμό και σεξουαλική παρενόχληση. Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, ο Αβραάμ Γκραντ τις εκβίαζε, ώστε να του προσφέρουν σεξουαλικές υπηρεσίες με αντάλλαγμα την επαγγελματική ανέλιξη.

Ο ίδιος προχώρησε σε δηλώσεις στους Times και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στη ζωή μου τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, προσπαθούσα πάντα -πέρα από τις επιτυχίες μου- να παραμείνω άνθρωπος και να σέβομαι κάθε άνδρα και γυναίκα, όποιος και αν ήταν.

Είμαι κοινωνικός άνθρωπος και όλα αυτά τα χρόνια έχω σχέσεις με κάποιες γυναίκες. Σε όλες αυτές τις σχέσεις, έχω κάνει ό,τι μπορούσα για να τις συμπεριφέρομαι με σεβασμό και φιλία. Ποτέ δεν ήθελα να φέρομαι άδικα. Ζητώ συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου σε αυτούς που μπορεί να ένιωθαν άβολα ή πληγώθηκαν από εμένα».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ