Το προηγούμενο Σάββατο μετά το live του J2US  ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή, παρέα στο κέντρο που εμφανίζονται οι Τσαλίκης και Κονταρος. Κατά την διάρκεια της βραδιάς η Βανδή είπε το τραγούδι “στην αυλή του παραδείσου”. Το τραγούδαγε και κοίταζε όλο νόημα τον Βασίλη Μπισμπίκη. Ιδιαίτερα εκεί που έλεγε «Θεέ μου πόσο σ’αγαπάω».  […]

Το προηγούμενο Σάββατο μετά το live του J2US  ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή, παρέα στο κέντρο που εμφανίζονται οι Τσαλίκης και Κονταρος.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς η Βανδή είπε το τραγούδι “στην αυλή του παραδείσου”. Το τραγούδαγε και κοίταζε όλο νόημα τον Βασίλη Μπισμπίκη. Ιδιαίτερα εκεί που έλεγε «Θεέ μου πόσο σ’αγαπάω».  Ενώ στο στίχο «και σου υπόσχομαι να μείνω για πάντα εδώ», πετάχτηκε ο Τσαλίκης και ρώτησε τον ηθοποιό: Να μείνει; Φυσικά ο Μπισμπίκης είπε Ναι.

Αλλά αυτό το Σάββατο ήρθε το σχήμα του μαγαζιού στην πίστα του J2US. Τσαλικης και Κονταρός μας χάρισαν όμορφες στιγμές με τις μοναδικές εκτελέσεις τους, και τους ξεσήκωσαν όλους.

Είχαν όμως και μια ιδιαίτερη εκτέλεση για την Βανδή. Της την χρώσταγαν από την επίσκεψη της στο μαγαζι μαζί με το αμόρε της, στο σχήμα που εμφανίζονται.

Η… όλο νόημα μαντινάδα του Κονταρού στη Δέσποινα Βανδή!

Μερακλή να κοπελιά και μαυροφορέμενή, ήθελα και να κάτεχα ποιος σε έχει κερδισμένη….

Μοναδικές εκτελέσεις Κονταρού – Τσαλίκη στις παραγγελίες του Κοκλώνη

Ξεσηκωτικό ερμηνευτικό ποτ πουρί από Τσαλίκη – Κονταρό

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για J2US

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ