Οι Ελληνίδες παρουσιάστριες που είναι μόνες αυτή την περίοδο.

Ρε κορίτσια τι γίνεται με εσάς; Έχουμε συνηθίσει να διαβάζουμε για ζευγάρια και έρωτες στην showbiz αλλά τελευταία έχουν πέσει μοναξιές στην ελληνική καλλιτεχνική ζωή.

Οι «μεγάλες» παρουσιάστριες αυτόν τον καιρό είναι μόνες, χωρίς κάποιον σύντροφο στο πλευρό τους! Δεν είναι μία, ούτε δύο αλλά έξι. Πιο συγκεκριμένα η Φαίη Σκορδά, η Κατερίνα Καινούργιου, η Κατερίνα Καραβάτου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Σίσσυ Χρηστίδου αλλά και η Ζέτα Μακρυπούλια. Καμιά αυτή την περίοδο δεν έχει σχέση.

Είναι γενικά θα λέγαμε ένας κανόνας των τελευταίων καιρών ή της εποχής που διανύουμε να ακούμε περισσότερο για χωρισμούς παρά για γάμους και για σχέσεις. Από αυτό δεν αποτελούν εξαίρεση και τα πρόσωπα της showbiz. Φυσικά δεν θέλουμε να γίνουμε μίζεροι αλλά είναι η πραγματικότητα.

Οι γυναίκες όπως και οι άνδρες έχουν πέσει με τα μούτρα, όπως λέμε, στην δουλειά και ο έρωτας πολλές φορές περνά σε δεύτερη μοίρα. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο ότι καμία από αυτές τις πολύ λαμπερές παρουσιάστριες που σας αναφέραμε δεν είναι σε σχέση αυτό το διάστημα.

Πέρα από τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχουν, είναι πιο δύσκολο να βρουν σύντροφο την στιγμή που κάποιες από αυτές τις κυρίες έχουν και παιδιά. Μεγαλύτερο το «βάρος» αλλά και η ευθύνη.

Φυσικά, η εποχή έχει αλλάξει. Πια δεν τραβάει τόσο το κοινό ούτε και «χαλάει» ή «φτιάχνει» την εικόνα των παρουσιαστριών η προσωπική τους ζωή. Παλιά, αν κάποια ήταν έγκυος ή υπήρχε μια τέτοια φήμη, η τηλεθέαση την ώρα της εκπομπής βάραγε κόκκινο. Πλέον, έχουμε περάσει στην εποχή των social media και ο κόσμος μαθαίνει τα πάντα για τα πρόσωπα της showbiz που τον ενδιαφέρουν. Δεν επηρεάζεται από τέτοια γεγονότα αλλά θα στηρίξει το πρόσωπο εκείνο που συμπαθεί και του ταιριάζει.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ