Για ακόμα μια φορά η Κιμ Καρντάσιαν κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα της επικαιρότητας.

Για ακόμα μια φορά η Κιμ Καρντάσιαν κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα της επικαιρότητας. Μετά τις δηλώσεις για το…σπέρμα του συζύγου της απασχόλησε ξανά! Αυτή την φορά 41χρονη σταρ επιθυμούσε να συμμετάσχει στους εορτασμούς και να δώσει το «παρών» στο event στο Παλάτι το Σάββατο.

Κάτι που δεν πήγε πολύ καλά.. Παρά τις προσπάθειές της, οι αξιωματούχοι στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ απέρριψαν τις εκκλήσεις της Καρντάσιαν για να παρευρεθεί στην εκδήλωση, στην οποία θα εμφανιστούν οι Queen, η Νταϊάνα Ρο, ο Νάιλ Ρότζερς και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Να θυμίσουμε ότι όλη η Μεγάλη Βρετανία βρίσκεται σε εορταστικούς ρυθμούς, καθώς η βασίλισσα Ελισάβετ γιορτάζει το πλατινένιο Ιωβηλαίο της συμπληρώνοντας 70 χρόνια στον θρόνο.

Το Παλάτι της έριξε «άκυρο». «Η Κιμ σπάνια απορρίπτεται για να παρευρεθεί σε κάποια εκδήλωση, οπότε αυτό ήταν αρκετά περίεργο από τη στιγμή που δεν επισκέπτεται συχνά το Ηνωμένο Βασίλειο. Ήθελε πραγματικά να είναι μέρος αυτής της ιδιαίτερης γιορτής», δήλωσαν άτομα από το περιβάλλον της τηλεπερσόνας στην Daily Mail.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ