Ο Κωνσταντίντος Αργυρός συνεχίζει τις εμφανίσεις του σε νυχτερινό μαγαζί, αλλά η τελευταία του εμφάνιση προκάλεσε σωρεία αρνητικών σχολίων. Ο Έλληνας τραγουδιστής αποφάσισε να τραγουδήσει με φόντο τα Γλυπτά του Παρθενώνα και χρήστε των social media σχολίασαν αρνητικά τη συγκεκριμένη επιλογή του. Ο Αργυρός εμφανίζεται μαζί με την Ελένη Φουρέιρα και τον Γιώργο Κακοσαίο σε νυχτερινό μαγαζί. […]

Ο Κωνσταντίντος Αργυρός συνεχίζει τις εμφανίσεις του σε νυχτερινό μαγαζί, αλλά η τελευταία του εμφάνιση προκάλεσε σωρεία αρνητικών σχολίων. Ο Έλληνας τραγουδιστής αποφάσισε να τραγουδήσει με φόντο τα Γλυπτά του Παρθενώνα και χρήστε των social media σχολίασαν αρνητικά τη συγκεκριμένη επιλογή του.

Ο Αργυρός εμφανίζεται μαζί με την Ελένη Φουρέιρα και τον Γιώργο Κακοσαίο σε νυχτερινό μαγαζί. Ο γνωστός καλλιτέχνης στην πρεμιέρα τραγούδησε, μεταξύ άλλων, και το τραγούδι το «Αθήνα μου». Την ώρα, που ερμήνευε, είχε ως baground τα Γλυπτά του Παρθενώνα, ενώ παράλληλα ο κόσμος πέταγε λουλούδια και είχε γεμίσει την πίστα με πανέρια.

Η κίνηση του με τα Γλυπτά του Παρθενώνα, όμως, δεν άρεσε σε όλους και αρκετοί χρήστες το σχολίασαν αρνητικά. Χαρακτηριστικά αναφέρθηκαν εκφράσεις του τύπου: «Το νέο μου έργο, το ονομάζω…Ζεϊμπέκικο στον Αργυρό», «Πολιτισμός alert ή πως να δώσεις ένα επιχείρημα στους Βρετανούς», «Βλαχομπαρόκ το μεγαλείο σου».

Στην εκπομπή το «Πρωινό» του Ant1 ο Γιώργος Λιάγκας αναφερόμενος στο συγκεκριμένο περιστατικό είπε: «Αν πάρει κάποιος αυτή την εικόνα και τη στείλει στο Βρετανικό Μουσείο, θα πει «κοιτάξτε πώς οι Έλληνες αντιμετωπίζουν τα γλυπτά», με αγάπη το λέω».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ