Πού βρίσκεται και πώς είναι σήμερα η Ειρήνη Μερκούρη;

Το όνομα Ειρήνη Μερκούρη σας λέει κάτι; Την τραγουδίστρια τη γνωρίσαμε μέσα από talent show, που έκανε σχεδόν 20 χρόνια πριν την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση.

Η συνέχεια ήταν πολύ εντυπωσιακή από την πρωτοεμφανιζόμενη, αφού μέσα σε λίγο διάστημα έκανε τεράστιες επιτυχίες. Είχε φθάσει μάλιστα στο σημείο να θεωρείται το αντίπαλο δέος της Δέσποινας Βανδή, όπου εκείνη την εποχή μεσουρανούσε.

Η Ειρήνη Μεκούρη αποτελούσε τότε ένα από το πιο hot oνόματα στη δισκογραφία, ούσα μέλος της πολύ δυνατής ομάδας της Sony Music! Κατάφερε να συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού και κυρίως με εκείνα του λαϊκού ρεπορτορίου. Η μια επιτυχία διαδεχόταν την άλλη. Τα cd, που κυκλοφορούσε πωλούνταν σαν τρελά και τα τραγούδια της συγκέντρωναν εκατοντάδες views. Μάλιστα, η εντυπωσιακή της εμφάνιση την έκανε να είναι ιδιαίτερα αγαπητή στον ανδρικό πληθυσμό.

Έτσι ξαφνικά…,που λέει και ο συνάδελφός της, Αντώνης Ρέμος απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας. Μέχρι πριν λίγα χρόνια και συγκεκριμένα εως το 2016 ήταν ενεργή στη μουσική.

Το 2015 παντρεύτηκε τον Γιάννη Κουτσόπουλο και παραμένουν μέχρι σήμερα μαζί. Όπως δείχνουν οι πρόσφατες φωτογραφίες που μοιράζεται με τους ακόλουθούς της, η Ειρήνη Μερκούρη παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή με εκείνη της εποχή. Η 40χρονη πια τραγουδίστρια δεν έχει αλλάξει πολλά πράγματα στην εμφάνισή της. Παραμένει μελαχρινή ενώ διατηρεί και ένα καλλίγραμο κορμί.

Μερκούρη

Μερκούρη

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ