H Έφη Σαρρή, οι πλαστικές και στο βάθος η Ηλιάνα Παπαγεωργίου,

Η Έφη Σαρρή για ακόμα μια φορά παραχώρησε μια απολαυστική συνέντευξη. Η γνωστή τραγουδίστρια απαντά σε όλες τις ερωτήσεις χωρίς να την νοιάζουν τα σχόλια και οι αντιδράσεις που θα προκαλέσει. Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» αναφέρθηκε στα δύσκολα χρόνια στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στο χώρο του τραγουδιού, στις πλαστικές και στην εξωτερική της εμφάνιση αλλά και δεν ξέχασε να πετάξει τα «καρφάκια» της στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

“Μετά από αρκετά χρόνια που τραγουδούσα με πάρα πολύ μεγάλα ονόματα ως δεύτερη φωνή με χαμηλωμένα μικρόφωνα, με πολύ κόπο, κατάφερα να υπογράψω ένα συμβόλαιο σε μία μεγάλη δισκογραφική […] Ο Νίκος Καρβέλας ήρθε στη ζωή μου στον τέταρτό μου προσωπικό μου δίσκο. Είναι φοβερό και μεγάλο ταλέντο. Οφείλω πάρα πολλά στο Νίκο Καρβέλα. Στην Άννα Βίσση είπα ‘μπορείς να πεις στον Νίκο να μου δώσει και εμένα κανένα τραγούδι;’ Πού το είχα βρει αυτό το θράσος απορώ”, είπε για τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι η Έφη Σαρρή.

“Δεν είσαι εσύ η Έφη Σαρρή, είμαι εγώ!”. “Λίγο τρόμαξα και κατάλαβα μετά ότι είχε κάποιο θέμα γιατί μου έδειχνε φωτογραφίες που ήταν ντυμένος ακριβώς με τα ρούχα μου, τραγουδούσε ακριβώς τα τραγούδια μου, τα ήξερα όλα απέξω”, ήταν ένα από τα ευτράπελα με θαυμαστή της που μοιράστηκε στην κάμερα.

Η επιστήμη έχει προχωρήσει πάρα πολύ, η κάθε γυναίκα μπορεί να φαίνεται 20 χρονών όπως εγώ άλλωστε. Είμαι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω”, ανέφερε για τις πλαστικές.

“Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Αρνητικά; Έκανα κάτι που πείραξα κάποιον; Για ποιον λόγο ακριβώς; Έπρεπε να μου κάνει ντα”. ήταν τα «βέλη» της Έφης Σαρρή για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που είχε κάνει κάποια αρνητικά σχόλια για εκείνη στο παρελθόν.

“Μία λέξη νομίζω ότι με αντιπροσωπεύει πάρα πολύ και είναι η λέξη βαριέμαι. Βαριέμαι με όλα πραγματικά. Γενικά είμαι πολύ τεμπέλα θα έλεγα”, είπε για τη λέξη που θα χαρακτήριζε η ίδια τον εαυτό της.




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ