Η Χεορχίνα Ροντρίγκες, οι άγνωστες πτυχές της ζωής της και ο έρωτας με τον Ρονάλντο.

Η Χεορχίνα Ροντίγκες αναμένεται να κυκλοφορήσει την πολυαναμενόμενη σειρά που θα εξιστορείται η ζωή της. Η καλλονή σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο σε λίγο καιρό θα φέρει στη ζωή και τα δίδυμα που περιμένουν. Οι δυο του έχουν ήδη ένα παιδάκι, την Αλάνα Μαρτίνα.

Στη σειρά θα παρακολουθήσουμε στιγμές από τη χλιδάτη ζωή της αλλά και τη γνωριμία της με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και τον μετέπειτα βίο τους.

Η Ισπανίδα, όπως είχε αποκαλύψει πρόσφατα κοιμόταν σε αποθήκη μέχρι που γνώρισε τον Ρονάλντο και της άλλαξε τη ζωή. Τα παιδικά της χρόνια ήταν πολύ δύσκολα, καθώς μεγάλωσε σε μια φτωχογειτονιά στην πόλη Χάκα στην επαρχία της Ουέσκα της Ισπανίας.

Κάτι που και η ίδια υπογραμμίζει στο promo βίντεο της σειράς είναι το πως “να μην έχεις τίποτα — και πώς είναι να τα έχεις όλα”. Η Ροντρίγκες υποστηρίζει πως δεν έχει ξεχάσει ούτε τους δικούς της ανθρώπους ούτε και τις ρίζες της. Ωστόσο, τα λόγια της αυτά έρχονται σε πλήρη αντιπαράθεση με αυτά των οικείων της προσώπων.

Οι ισχυρισμοί του θείου της και της ετεροθαλούς αδερφής της

Αρχικά, ο θείος της Χεσούς Ερνάντες την αποκαλεί “κακή” και “διαβολική” γυναίκα. «Μπορεί να ντρέπεται για εμάς και να θεωρεί ότι είναι καλύτερη από εμάς γιατί δεν ζούμε τόσο πλουσιοπάροχα όσο εκείνη. Δεν της ζήτησα ποτέ τίποτα. Έχει επικοινωνήσει μόνο μία ή δύο φορές από τότε που έμαθα ότι έβγαινε με τον Ρονάλντο. Στεναχωριούνται όλοι στην οικογένεια για την συμπεριφορά της.», ανέφερε με έντονο ύφος στην εφημερίδα Sun.

Ο θείος της, να σημειώσουμε ότι τη στήριξε και τη μεγάλωσε όταν ο πατέρας της μπήκε στη φυλακή για λαθρεμπόριο ναρκωτικών.

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και τα λόγια της  ετεροθαλούς αδερφής της, Πατρίσια Ροντρίγκες δήλωσε: «Όταν ήταν τα γενέθλια του γιου μου, την ρώτησα αν μπορούσε να ζητήσει από τον Κριστιάνο να υπογράψει μια φανέλα για τον γιο μου και μου είπε ”Όχι”, καθώς δεν ήθελε να τον ενοχλήσει, όσο βρισκόταν σε διακοπές». Μάλιστα, επισημαίνεται, πως και η 80χρονη γιαγιά της «έφυγε» πριν λίγο καιρό από τη ζωή, χωρίς να έχει γνωρίσει την εγγονή της Αλάνα Μαρτίνα.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Η Ροντρίγκες μπορεί αυτή τη στιγμή να ζει στα πλούτη και να έχει όλα τα φώτα της δημοσιότητα πάνω της, αλλά η ζωή της ήταν πολύ σκληρή στο παρελθόν. Μεγάλωσε χωρίς την παρουσία και στη στοργή του πατέρα της, καθώς για πολλά χρόνια μπαινοέβγαινε στη φυλακή. Όταν ήταν μικρό κορίτσι ο μπαμπάς της είχε καταδικαστεί σε 10 χρόνια φυλάκισης.

Μάλιστα, μετά την απελευθέρωση του το 2003 καταδικάστηκε εκ νέου σε 11 χρόνια εξαιτίας μιας αποτυχημένης επιχείρησης λαθρεμπορίου ναρκωτικών. Ενώ, πέντε χρόνια αργότερα, φυλακίστηκε ξανά για παράνομο εμπόριο κάνναβης από το Μαρόκο στην Ισπανία.

Το Λονδίνο, οι οίκοι μόδας, η Μαδρίτη, ο Κριστιάνο

Αποφάσισε να αφήσε το δύσκολο παρελθόν και την Ισπανία και να πάρει τη ζωή στα χέρια της. Έτσι, στα 18 μετακόμισε στο Λονδίνο ζητώντας μια καλύτερη τύχη από τη μοίρα της. Σπούδασε αγγλική γλώσσα καθώς και χορό, ενώ εργαζόταν ως σερβοτόρα για να εξασφαλίζει τα έξοδά της.

Η τύχη άρχισε να της χτυπά την πόρτα όταν διάσημοι οίκοι μόδας, παρατήρησαν το καλλίγραμο κορμί της και τις αναλογίες του. Το ταξίδι είχες μόλις ξεκινήσει. Στην αρχή  εργάστηκε ως πωλήτρια στην Gucci και αργότερα ως μοντέλο, ποζάροντας για τα περιοδικά Grazia, Men’s Health, Women’s Health, Glamour.

Όμως στη Μαδρίτη έμελλε να αλλάξει πραγματικά η ζωή της. Στο κατάστημα του διάσημου ιταλικού οίκου, γνώρισε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και από εκεί και μετά η ζωή της μοιάζει με παραμύθι.

Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά… Γνωριστήκαμε στη Gucci, όπου δούλευα ως βοηθός πωλήτριας», έχει δηλώσει για την πρώτη συνάντηση της το 2016, με τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ