Φιλία, μια λέξη μικρή και απλή αλλά δύσκολη να τη βρεις πραγματικά. Ειδικά, στη showbiz έχουμε δει ότι δύσκολα στεριώνουν οι σχέσεις! Τα παραδείγματα των διασήμων που από αυτοκόλλητοι έγιναν ξένοι, πολλά! Σάκης Τανιμανίδης – Γιώργος Μαυρίδης Οι δυο άνδρες μας συστήθηκαν μέσα απο το World Party. Μία πολύ όμορφη ταξιδιωτική εκπομπή που ταξίδευε τον […]

Φιλία, μια λέξη μικρή και απλή αλλά δύσκολη να τη βρεις πραγματικά. Ειδικά, στη showbiz έχουμε δει ότι δύσκολα στεριώνουν οι σχέσεις! Τα παραδείγματα των διασήμων που από αυτοκόλλητοι έγιναν ξένοι, πολλά!

Σάκης Τανιμανίδης – Γιώργος Μαυρίδης

Οι δυο άνδρες μας συστήθηκαν μέσα απο το World Party. Μία πολύ όμορφη ταξιδιωτική εκπομπή που ταξίδευε τον κόσμο. Εκεί που θα ζήλευε κάποιος τη σχέση τους, κατέληξαν να είναι ξένοι. Δε μιλιούνται εδώ και χρόνια, αλλά κανείς δεν έχει πει την αιτία.

Αντώνης Κανάκης – Γρηγόρης Αρναούτογλου

Οι δυο τους μαζί με την Γιάννη Λάτσιο, αποτελούσαν αχώριστη τριάδα. Έξοδοι μαζί, ξενύχτια. Ξαφνικά, όμως ο Αντώνης με τον Γρηγόρη είναι σα να μην ξέρει ο ένας τον άλλο. Ναι μεν είναι στον ίδιο σταθμό, αλλά το μόνο που τους ενώνει είναι οι μπηχτές του ενός για τον άλλο.

Φαίη Σκορδά – Μαριέττα Χρουσαλά

Τι κι να ήταν αχώριστες οι δύο παρουσιάστριες; Ένα βίντεο μπήκε ανάμεσα τους και δεν ξαναμίλησαν οι δυο διάσημες κυρίες της showbiz.

Μαρία Ηλιάκη – Νίκος Μουτσινάς

Το αχτύπητο δίδυμο της μεσημερινής ζώνης έλεγε πως είχε μια δυνατή φιλία. Όμως τα πράγματα κάπου χάλασαν. Η γνωστή παρουσιάστρια έφερε στο φως της ζωής ένα κοριτσάκι πρόσφατα. Η ίδια περίμενε το Νίκο να της ευχηθεί και να την επισκεφθεί.. Μάλλον ακόμα περιμένει..Πια δε θέλει να βλέπει ο ένας τον άλλο.

Σίσσυ Χρηστίδου – Έλλη Κοκκίνου – Ράνια Θρασκιά

Ποτέ έγινε γνωστό γιατί η Σίσσυ ξέκοψε από τις άλλες δύο κυρίες. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι η γνωστή παρουσιάστρια τις έχει κάνει unfollow.

Μαντώ Γαστεράτου – Τζένη Μελιτά

Οι δυο ξανθές παρουσιάστριες ήταν αχώριστες στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Από τότε δε μιλιούνται.. Απόδειξη ότι η Μαντώ δεν την κάλεσε ούτε στο γάμο της!

«Έχω μιλήσει πολλές φορές γι’ αυτό. Περισσότερες απ’ όσες χρειάζονται. Ότι έγινε, έγινε. Είναι μια κατάσταση του παρελθόντος και ότι και να σχολιάσω δεν έχει καμία σημασία, Δίνω ευκαιρίες στις σχέσεις, όχι δεύτερες, χίλιες. Η υπομονή και η αντοχή μου με τους ανθρώπους εξαντλούνται πολύ δύσκολα και πολλές φορές την έχω πατήσει εξαιτίας αυτού. Είμαι πολύ ανεκτική», είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά η Μαντώ Γαστεράτου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ