Όσα χρόνια τον ξέρουμε έχει μακριά μαλλιά, αλλά πήρε την μεγάλη απόφαση να κάνει την αλλαγή. Πάνε τα μακριά μαλλιά και τώρα ένας άλλος άνθρωπος.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας τώρα και μετά τις 4,000 γυναίκες (και λίγες λέμε) έχει κάνει στροφή, και μάλιστα την ημέρα της γυναίκας έδωσε διευκρίνηση για την επική του δήλωση πριν χρόνια.

Αλλά αν αφήσουμε τα αστεία, ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι από τους πιο σοβαρούς στον χώρο του, που δεν έχει δώσει δικαιώματα, και έχει καταφέρει πολλά περισσότερα πράγματα από άλλους και το κυριότερο είναι άνθρωπος με ευαισθησίες.

Η πιο πρόσφατη επαγγελματική του απασχόληση είναι οι αυτόματοι πωλητές με ζωοτροφές και λιχουδιές που λειτουργούν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

Τόλμησε τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του.

Όσα χρόνια τον ξέρουμε έχει μακριά μαλλιά, αλλά πήρε την μεγάλη απόφαση να κάνει την αλλαγή.

Πάνε τα μακριά μαλλιά και τώρα ένας άλλος άνθρωπος.

Τελικά αυτό το νέο look του ταιριάζει ακόμα περισσότερο από το προηγούμενο!

Γιάννης Σπαλιάρας

Την ημέρα της γυναίκας ανασκεύασε την επική του δήλωση περί 4.000 γυναικών στην ζωή του.

«Εγώ σαν άνθρωπος, δεν έχω στηρίξει την καριέρα μου σε σκάνδαλα. Δεν επιδίωξα να προκαλέσω ούτε σε αυτή την περίπτωση κάποιο σκάνδαλο, αλλά έγινε στα πλαίσια του αυθορμητισμού. Κι αν μείνουμε εκεί, δεν έχω θέμα. Ωστόσο, επειδή ζούμε σε μια άγρια εποχή, που βλέπουμε πολλές γυναικοκτονίες και μια έλλειψη σεβασμού προς το γυναικείο φύλο, θα πρέπει είμαστε πολύ προσεκτικοί όλοι εμείς που είμαστε μπροστά από τις κάμερες, όταν κάνουμε δηλώσεις.

Δηλαδή αν το πάρουμε σαν μια αυθόρμητη δήλωση δεν μετανιώνω, αν το πάρουμε όμως ότι μετράμε τις γυναίκες λες και είναι παγωτά ή ότι οι γυναίκες είναι αριθμοί, τότε ναι μετανιώνω. Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός. Οι γυναίκες δεν είναι αριθμοί. Πρέπει να σου πω πως από κάτω με ρωτούσε αν τις μετράω και είπα όχι. Νομίζω και λογικά να το δεις, το νούμερο 4.000 από μόνο του δεν μπορεί να σταθεί πρακτικά. Επομένως αν το πάρουμε σοβαρά, μετανιώνω εκατό τοις εκατό για τη δήλωσή μου για τις 4.000 γυναίκες».

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μπράτσος: «Η ποιότητα του ΠΑΟΚ φάνηκε – Κουράγιο στους συντοπίτες μου»
Ποδόσφαιρο

Μπράτσος: «Η ποιότητα του ΠΑΟΚ φάνηκε – Κουράγιο στους συντοπίτες μου»

Στο χειρουργείο ο Βιδάλ, άγνωστο πότε θα γυρίσει!
Ποδόσφαιρο

Στο χειρουργείο ο Βιδάλ, άγνωστο πότε θα γυρίσει!