Σύμφωνα με μελέτες, η ήττα φέρνει στεναχώρια και… η στεναχώρια σε οδηγεί στο πορνό. Επιπλέον, να ξέρεις πως σε παρακολουθούν. Θα ξεκινήσουμε κάπως… ανορθόδοξα, αλλά θα καταλάβετε πώς συνδέεται το πορνό. Στις Ηνωμένες πολιτείες, την προηγούμενη εβδομάδα, ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα American Football, όπου στην Ευρώπη το λέμε ως ράγκμπι. Κάτι σαν το δικό μας… Μουντιάλ, […]

Σύμφωνα με μελέτες, η ήττα φέρνει στεναχώρια και… η στεναχώρια σε οδηγεί στο πορνό. Επιπλέον, να ξέρεις πως σε παρακολουθούν.

Θα ξεκινήσουμε κάπως… ανορθόδοξα, αλλά θα καταλάβετε πώς συνδέεται το πορνό. Στις Ηνωμένες πολιτείες, την προηγούμενη εβδομάδα, ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα American Football, όπου στην Ευρώπη το λέμε ως ράγκμπι. Κάτι σαν το δικό μας… Μουντιάλ, για εκείνους.

Η ομάδα του Ντένβερ, Broncos, ηττήθηκε, αν και φαβορί. Αντίπαλος και νικητής, η ομάδα του Σιάτλ, Seahawks. Οι φίλαθλοι της πρώτης ομάδας, όπως καταλαβαίνετε, πικράθηκαν. Ενώ οι φίλαθλοι της δεύτερης, χάρηκαν.

Την επόμενη ημέρα, η 3η μεγαλύτερη ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου, PornHub, έδωσε κάποια στοιχεία στη δημοσιότητα. Αυτά αφορούσαν την χρήση online porn υπηρεσιών, το βράδυ του τελικού. Για φανταστείτε να μέναμε στο Ντένβερ;

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, στο Ντένβερ ήλπιζαν να κερδίσουν και έβλεπαν πορνό κατά 51% λιγότερο από τον εθνικό μέσο όρο των Ηνωμένων Πολιτειών. Ενώ στο τέλος της αναμέτρησης, είχαν γυρίσει στις διαδικτυακές υπηρεσίες σεξ ήδη κατά 10.8% πάνω απ’ τον μέσο όρο. Εμφάνισαν δηλαδή μια μεταβολή της τάξης του 70%, στη συμπεριφορά τους.

Στο Σιάτλ απ’ την άλλη, επέλεξαν να βγουν μάλλον ή να γιορτάσουν. Διότι έπεσαν κατά 17.1% κάτω απ’ τον εθνικό τους μέσο όρο. Ή μπορεί επίσης να έκαναν και πραγματικό σεξ, μετά τη νίκη της ομάδας τους.

Ο ηττημένος… έχει περισσότερες ανάγκες! 

Τα συμπεράσματα είναι τα εξής. Πρώτον, οι ηττημένοι έχουν μεγαλύτερη ανάγκη το πορνό, απ’ τους νικητές. Οι ευάλωτοι ή δυστυχισμένοι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να καταφύγουν σε μια εικονική ικανοποίηση. Το πορνό λειτουργεί σαν υποκατάστατο, ώστε να καλύψει την ανασφάλεια, την αποτυχία, την ντροπή.

Δεύτερον, μια ενδιαφέρουσα παρατήρηση προκύπτει, για το ότι οι χρήστες ιστοσελίδων πορνογραφικού περιεχομένου παρακολουθούνται! Μόλις το 10% των χρηστών αυτών εν τέλει, θα πληρώσουν χρήματα για να έχουν πρόσβαση σε… περισσότερη ηδονή.

Για να… εξαργυρώσουν οι ιστοσελίδες αυτές, δημιουργούν έναν ιστό, ο οποίος καταγράφει πληροφορίες με κάθε λεπτομέρεια για τις συνήθειες των χρηστών. Με κύριο στόχο, κάποια στιγμή να τον… πείσουν να αγοράσει, πιο σκληρό υλικό.

Να προσέχετε λοιπόν κάθε σας… βήμα. Αφήνετε ίχνη!

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ