Γκολφ ούτε παίζουμε, αλλά ούτε και μπορούμε να πούμε ότι το παρακολουθούμε από κοντά, πλην ειδικών περιπτώσεων όπως του θρυλικού Τάιγκερ Γουντς. Αλλά η παρουσία της 27χρονης Πέιτζ ξεφεύγει από τα κλασικά στερεότυπα του αθλήματος. Έδωσε στο άθλημα ένα διαφορετικό ενδιαφέρον. Δεν νομίζεται; Η 27χρονη Αμερικανίδα, Πέιτζ Σπίρανακ από το Κολοράντο είναι φωτιά και λάβρα, […]

Γκολφ ούτε παίζουμε, αλλά ούτε και μπορούμε να πούμε ότι το παρακολουθούμε από κοντά, πλην ειδικών περιπτώσεων όπως του θρυλικού Τάιγκερ Γουντς. Αλλά η παρουσία της 27χρονης Πέιτζ ξεφεύγει από τα κλασικά στερεότυπα του αθλήματος. Έδωσε στο άθλημα ένα διαφορετικό ενδιαφέρον. Δεν νομίζεται;

Η 27χρονη Αμερικανίδα, Πέιτζ Σπίρανακ από το Κολοράντο είναι φωτιά και λάβρα, ήταν επαγγελματίας παίκτρια γκολφ, και πρόσφατα της ήρθε η ιδέα να κάνει ένα σχόλιο για το άθλημα και άμεσα πήρε μια καυστική απάντηση από ένα φίλαθλο.

O Τάιγκερ Γουντς και οι 121 ερωμένες του

H Paige Spiranac είχε στο παρελθόν τον τίτλο της πιο σέξι νέας αθλήτριας των Ηνωμένων Πολιτειών για το μικρό διάστημα 2015 και μέχρι το 2017 όταν ήταν επαγγελματίας παίκτρια του γκολφ. Δεν είδε προκοπή και προχώρησε σε άλλα σπορ.

Η καυτή παρουσία που αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό στην Αμερική παίζει γκολφ «φορώντας κολάν» και ανέβασε ποστ στο twitter της πως το άθλημα πρέπει να είναι στο Nickelodeon. 

Αμέσως πήρε την απάντηση από ένα ακόλουθο της που της είπε: «Αν παίζεις εσύ θα πρέπει να είναι στο Pornhub», όμως, η Πέιτζ Σπίρανακ του έγραψε: «Η χρήση κολάν στο γκολφ δεν ισοδυναμεί με το να κάνεις πορνό».

Η Πέιτζ αποκάλυψε ότι στο παρελθόν την είχαν χαρακτηρίσει ως «πόρνη» και ότι δέχτηκε απειλές θανάτου από τους οπαδούς των Σαν Ντιέγκο Πάντρες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γκολφ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ