Σούπερ σέξι, και καυτή Ιωάννα Τούνη που προκαλούσε σε κάθε εμφάνιση της και να ανέβαζε την θερμοκρασία και ήξερε να κρατάει το όνομα της στην επικαιρότητα και να πληρώνουν καλά οι διαφημίσεις. Αλλά όχι μόνο με την εμφάνιση της, αλλά και με αυτά που λέει. Πετάει και κάτι μαργαριτάρια, και καλό θα είναι να της […]

Σούπερ σέξι, και καυτή Ιωάννα Τούνη που προκαλούσε σε κάθε εμφάνιση της και να ανέβαζε την θερμοκρασία και ήξερε να κρατάει το όνομα της στην επικαιρότητα και να πληρώνουν καλά οι διαφημίσεις. Αλλά όχι μόνο με την εμφάνιση της, αλλά και με αυτά που λέει. Πετάει και κάτι μαργαριτάρια, και καλό θα είναι να της πει κάποιος ότι εκτίθεται πολύ άσχημα.

Μα να κάνεις μάθημα περι εργασίας στους ανθρώπους του μεροκάματου. Πάρτε αλλιώς γιατί δεν θα σου μείνει ακόλουθος για ακόλουθος.

Η άλλοτε πολύ δυνατή influencer τώρα βλέπει τον λογαριασμό της στο Instagram να γίνεται μικρότερος καθημερινά χάνοντας εκατοντάδες followers …1.000 τουλάχιστον κάθε ημέρα που περνάει της λένε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΟΥΝΑΡΑ.

Η θέση της για μια θέση μέντορα ή επιτροπής στο «Glam Wars», το νέο ριάλιτι του OPEN την έβγαλε από την λίστα του, και δυσκολεύει πλέον πολύ η συμμετοχή της στο  μελλοντικό All Star Μy Style Rocks τα στελέχη της Ελληνικής Acun Medya την έχουν εκτός λίστας. Άλλωστε ο Ατζούν έχει και προηγούμενα μαζί της. Δεν ξεχνάει ότι πέρσι του είχε ρίξει χυλόπιτα για το survivor 4.

Προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα

Με αφορμή τα γενέθλια της πριν λίγες ημέρες που τα γιόρτασε στο πολύ ήσυχο και αθόρυβα, ανέβασε για τις φωτιές μια δήλωση της.

Πως έρχονται τα πράγματα να είναι υποχρεωμένη να μην δίνει δικαιώματα, όταν μέχρι τώρα τους είχε χεσμένους όλους, και νόμιζε ότι όλα περιστρέφονται γύρω από αυτήν στην showbiz.

Χθες, λοιπόν, έγινα 28. Συγγνώμη που χάθηκα και δεν σας δείχνω τι κάνω. Προτίμησα να μην ανεβάσω κάτι, όπως κάνω τις τελευταίες ημέρες, σεβόμενη την τραγική κατάσταση στη χώρα μας. Πέρασα τα γενέθλιά μου ήσυχα και όμορφα με 5-6 αγαπημένους μου ανθρώπους.

Χαλκιδική για μπάνιο. Φυσικά, δεν θα έλειπε η τούρτα-έκπληξη από τις κολλητές μου, που πλέον έχει γίνει κάτι σαν παράδοση γενεθλίων. Σκεφτόμουν ποιοι είναι δίπλα μου τέτοια μέρα και συνειδητοποιώ πως χρόνο με τον χρόνο μικραίνει ο “κύκλος των αγαπημένων”… Οι πολλοί έρχονται για να πάρουν… Να πάρουν φήμη; Follows και likes; Πρώτα τραπέζια και highλίκια; Χρήματα; Δεν ξέρω πια… Τα έχω δει όλα! Και έπειτα φεύγουν – λίγο άδοξα.

Δεν με στενοχωρεί πλέον. Ισως να με ανακουφίζει κάπως αυτό το ξεκαθάρισμα. Λίγοι και καλοί, λοιπόν… Ευχαριστώ άπειρα για τις όμορφες ευχές και την αγάπη σας. Κάθε ευτυχία σε εσάς και στους αγαπημένους σας. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να απαντήσω σε όλα τα μηνύματα, αλλά σας αγαπώ»

Η τελευταίας της “ΕΞΥΠΝΑΔΑ”

Πιο συγκεκριμένα είχε πάει στους Παξούς το Σαββατοκύριακο, και επειδή δεν βρήκε πολλες ταβέρνες ανοιχτά τα πήρε στο κρανίο, και είπε την ‘ΕΞΥΠΝΑΔΑ” της, που έκανε άνω κάτω ρο twitter που την πέρασε από κανονική δίκη, και φυσικά την καταδίκασε.

Η Ιωάννα Τούνη έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο Instagram εκφράζοντας το παράπονό της….

«Έχω πάθει σοκ εδώ. Όλα τα ταβερνάκια εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα. Και είναι hight season 1 Αυγούστου. Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει. Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί Τέλος πάντων, απ΄ότι καταλάβατε πήγαμε σε ένα από τα μοναδικά που λειτουργούσαν αυτή την ώρα και φάγαμε»

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που δοκίμασε να πει εξυπνάδα επιπέδου…

Ας θυμηθούμε ακόμα ένα πρόσφατο μαργαριτάρι

800 ευρώ

«Η οικονομία κλαίει. Έχω φίλους που έχουν εστίαση, εγώ έχω ρούχα, όλα πηγαίνουν κατά διαόλου. Τα 800 ευρώ είναι αστεία για τις επιχειρήσεις. Οι τεμπέληδες χαίρονται προφανώς τώρα που τα παίρνουν», είχε πει στη Σάσα Σταμάτη.

Αλλά τι λέει το Twitter για τα μαργαριτάρια της Τούνη;

 

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ